Στην τελική ευθεία για τη σύμβαση με το ΟΑΚΑ

13:01 15/6/2013 - Πηγή: AEK365

Προχωρούν οι διαδικασίες για την νέα σύμβαση που θα υπογράψει η ΑΕΚ με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, ώστε η Ένωση να κρατήσει το Στάδιο και για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο νομικός της ΑΕΚ Χάρης Γρηγορίου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με ανθρώπους της διοίκησης του ΟΑΚΑ,

συντάσσοντας τα απαραίτητα έγγραφα που θα υπογραφούν σύντομα.
Από εκεί και πέρα το θέμα που κυριαρχεί έχει να κάνει με τη στέγαση των γραφείων της ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται να δούμε και τα γραφεία της ομάδας να μεταφέρονται όλα στους χώρους του ΟΑΚΑ, με την τελική απόφαση να παίρνεται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Η ΑΕΚ εκτός των δικών της, που προβλέπεται από τη σύμβαση, ενδεχομένως να μπορεί να πάρει κι άλλα γραφεία, καθώς πλέον υπάρχουν άδεια εκείνα που χρησιμοποιούσε ο Παναθηναϊκός αλλά και κάποια που χρησιμοποιούσε η UEFA, που πλέον κι αυτά θα είναι άδεια (καθώς για τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα έρχεται στο ΟΑΚΑ).

Έτσι η ΑΕΚ μπορεί με τα δικά της γραφεία, αλλά κι εκείνα του Παναθηναϊκού και της UEFA να συμπληρώσει τα τετραγωνικά που της χρειάζονται, καλύπτοντας τις ανάγκες της που είναι φυσικά αρκετές.

Ο Μελισσανίδης θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει αν θα στεγαστεί όλο το υπαλληλικό προσωπικό στους χώρους του ΟΑΚΑ ή εκεί θα στεγαστούν μόνο κάποια τμήματα όπως εκείνων των εισιτήριων διαρκείας και ασφαλείας της ομάδας.

Αν τελικά αποφασιστεί να μεταφερθούν όλοι οι υπάλληλοι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τότε θα εγκαταλειφθεί η σκέψη που υπάρχει να μεταφερθούν κάποια τμήματα της ΑΕΚ σε νέα γραφεία στη Φιλαδέλφεια ή στη Νέα Ιωνία. Η απόφαση ανήκει (και αυτή) στον Μελισσανίδη...

Keywords
Τυχαία Θέματα