Στην τελική ευθεία για Έδεσσα

00:02 25/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Αερωπό συνεχίζεται μέσα σε καλό κλίμα και με αρκετή δουλειά. Οι Πρωταθλητές θέλουν να περάσουν αλώβητοι από την Έδεσσα την Κυριακή, ώστε να συνεχίσουν με νίκη στο Πρωτάθλημα και να εκμεταλλευτούν οποιοδήποτε στραβοπάτημα του Διομήδη. Στόχος άλλωστε στην Ένωση είναι να φερθούν ανταγωνιστικά σε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι και να πάρουν τη νίκη.

Ο Γιάννης Αρβανίτης δεν έχει στην διάθεσή του τον Γιώργο Ασαρίδη, ο οποίος όπως έχουμε ενημερώσει

θα χάσει την αναμέτρηση της Κυριακής, λόγω του τραυματισμού του. Ενώ ο Φάνης Τσαούσης ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και δείχνει να ξεπερνά την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ΑΕΚ περιμένουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα να μάθουν λεπτομέρειες από την ΟΧΕ για την ακριβή ημερομηνία της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου, αφού ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί και όλοι γνωρίζουν πως θα είναι 17 ή 18 Μαρτίου. Ενώ η διοίκηση της Ένωσης επιθυμεί να γνωρίζει εάν θα δοθούν εισιτήρια ή προσκλήσεις στους οπαδούς των ομάδων, αφού οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να έχουν τους οπαδούς τους στο πλευρό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα