Στην λίστα της Μπάρτσα Αγκουέρο και Λουκάκου

14:37 4/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Χεράρδο Μαρτίνο θέλει να ενισχύσει την επίθεση της Μπαρτσελόνα και για αυτό, σύμφωνα με την εφημερίδα SPORT, έχει ζητήσει τον Σέρχιο Αγκουέρο για το καλοκαίρι ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός TV3 μετέδωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Ρομέλου Λουκάκου για τον Ιανουάριο.
Η Μπαρτσελόνα εμφανίζεται να έχει επικοινωνήσει με τον Αγκουέρο και ο Αργεντινός είναι θετικός στο να βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις παρόλο που πρόσφατα ο προπονητής της

Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δεν πωλείται.
Ωστόσο, σύμφωνα με την SPORT, ο Αγκουέρο έχει ήδη πει στον Πελεγκρίνι πως θέλει να φύγει από το Μάντσεστερ ενώ ένας από τους εκπροσώπους του Αργεντινού φορ, ο Χερνάν Ρεγκουέρα φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με Μπαρτσελόνα. "Αγκάθι" στις συζητήσεις, πέρα του οικονομικού, θα αποτελέσουν και οι κακές σχέσεις του προέδρου της Μπαρτσελόνα με τον τεχνικό διευθυντή της Μάντσεστερ Σίτι, τον Φεράν Σοριάνο, ο οποίος είχε εργαστεί στην πρωταθλήτρια Ισπανίας.
Ψηλά στην λίστα της Μπαρτσελόνα είναι και ο Λουκάκου που ανήκει στην Τσέλσι αλλά φέτος αγωνίζεται δανεικός στην Έβερτον. Μάλιστα ο 20χρονος Βέλγος φορ σε 11 παιχνίδια της Premier League έχει βάλει 8 γκολ ενώ δύσκολα θα επιστρέψει στην Τσέλσι καθώς οι σχέσεις του με τον Μουρίνιο είναι τεταμένες.

Keywords
Τυχαία Θέματα