Στην κορυφή το… τρένο του ΑΠΟΕΛ!

17:55 15/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ-25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ερμής Α.-Ομόνοια: 1-1
(Μανού 79'-Σκεμπρι 76')

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι Ερμής και Ομόνοια αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής, με το αποτέλεσμα να ικανοποιεί περισσότερο τον Ερμή. Σε ένα τρίλεπτο σημειώθηκαν τα δύο τέρματα με τους "πράσινους" να παίρνουν το προβάδισμα στο 76' με τον Σκέμπρι και τους γηπεδούχους να σώζουν τον βαθμό (79') με τον Μανού που είχε περάσει ως αλλαγή και να μην αφήνει τον Καϊάφα να πανηγυρίσει το τρίποντο στο ντεμπούτο του.

ΑΠΟΕΛ-Εθνικός

Α.: 2-0
(Μαντούκα 17', Σαντίν 26')

Εύκολη νίκη χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα πέτυχε το ΑΠΟΕΛ, που επικράτησε του Εθνικού στο ΓΣΖ κι έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί του.

Με εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο 26λεπτο, οι γαλαζοκίτρινοι πέτυχαν δύο γκολ με τους Βραζιλιάνους Μαντούκα και Σαντίν, και στην συνέχεια έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη σημείωσε την ένατη νίκη στην σειρά, ενώ τρέχει παράλληλα ένα σερί 17 αήττητων αγώνων στο πρωτάθλημα. Με τη νέα επιτυχία το ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο με αγώνα περισσότερο, και περιμένει πλέον το κυριακάτικο αποτέλεσμα της ΑΕΛ που αγωνίζεται με την Δόξα.

Άρης Λ.-Ανόρθωση: 2-0
(Γιουσέφ 44', Τουράμ 59')

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Άρης, που επικράτησε με σκορ 2-0 της τραγικής Ανόρθωσης, και παραμένει ζωντανός στην μάχη για αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Αντίθετα, η Ανόρθωση έμεινε για έκτο σερί αγώνα χωρίς νίκη, και οι πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη εκμηδενίζονται όσο περνούν οι βδομάδες.

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, που ακόμη δεν έχει πετύχει νίκη στον πάγκο από την ημέρα που ανέλαβε, υστέρησε σημαντικά και δέχθηκε την ήττα από μια πολύ παθιασμένη «ελαφρά ταξιαρχία» που ήθελε περισσότερο τη νίκη και την πέτυχε. Ήταν μόλις η τρίτη νίκη για την ομάδα του Τον Κάανεν στο πρωτάθλημα, και παραμένει στην 12η θέση της βαθμολογίας.

ΕΝΠ-ΑΕΚ Κουκλία: 2-1
(Ανγκούλο 76', 77'-Ακόστα 70')

Πολύ σπουδαία νίκη πέτυχε η Ένωση που επικράτησε με σκορ 3-1 της ΑΕΚ Κουκλιών, και παραμένει ζωντανή στην μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού. Η ομάδα του Νίκου Ανδρονίκου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 70', καθώς ο Ακόστα έδωσε προβάδισμα στην παφίτικη ομάδα, και σε συνδυασμό με το προβάδισμα του Άρη στο Τσίρειο, η Ένωση δεν είχε ελπίδες παραμονής.
Ωστόσο, ο Ανγκούλο έδωσε το φιλί της ζωής στην ομάδα του, καθώς δυο κεφαλιές στο 75' και στο 77' χάρισε την μεγάλη νίκη στην ομάδα του. Η μεγάλη επιτυχία αφιερώθηκε στον στον αδικοχαμένο πρώην τερματοφύλακα της ομάδας Πέταρ Μιλοσέφσκι.

ΑΕΚ-Αλκή: 6-0
(Τόμας 15', 50', Μυτίδης 34', 60', Παύλου 39', 82')

Η ΑΕΚ ξέσπασε σε βάρος της Αλκής και επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 6-0, στο τοπικό ντέρμπι της Λάρνακας. Σκόρερ για την ομάδα του Φλώρου Νικολάου ήταν οι Μυτίδης, Τομάς και Παύλου, που σημείωσαν από δύο τέρματα.
Στο 15' ο Τομάς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ενώ ο Μυτίδης με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε το σκορ στο 35΄. Στο 39΄ ήταν η σειρά του Κούλλλη Παύλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ να σκοράρει.
Στην επανάληψη, ο Τομάς πέτυχε το 4-0 στο 50', ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μυτίδης πέτυχε το 5ο γκολ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Παύλου στο 82', σημειώνοντας το 10ο φετινό στην σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα