«Στην καλή μας ημέρα είμαστε πολύ επικίνδυνοι»

17:49 31/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Σκωτσέζος τεχνικός πριν από το 4-1 με την Άστον Βίλα αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο των «κόκκινων διαβόλων», ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα με τους «χωριάτες» μαλάκωσε λίγο το κλίμα. Το παιχνίδι της Τρίτης (1/4) είναι κρίσιμο για τη Μάντσεστερ, η οποία βλέπει το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ ως το μόνο τρόπο για να παίξει στην επόμενη διοργάνωση, αν, φυσικά, το κατακτήσει!

Ήδη τα γραφεία στοιχημάτων του εξωτερικού έχουν τοποθετήσει υψηλότατες αποδόσεις στη νίκη των Άγγλων, θεωρώντας πώς η βαυαρική ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί. Μάλιστα ειδικοί αναφέρουν ότι πρόκειται για

τις μεγαλύτερες αποδόσεις που έχουν δοθεί ποτέ σε ματς της Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ». Ο Μόγιες, πάντως, εμφανίστηκε πολύ σίγουρος για την ομάδα στη συνέντευξη Τύπου.

«Η πίεση μοιράζεται εξίσου στις ομάδες», σχολίασε και συνέχισε: «Όταν η Μάντσεστερ είναι στην καλή της ημέρα, δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτε από κανέναν αντίπαλο. Είμαστε πολύ επικίνδυνοι όταν βρεθούμε σε καλή κατάσταση. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Ο Γκουαρδιόλα είναι ένας επιτυχημένος προπονητής, που είχε τον χρόνο να προετοιμαστεί ένα χρόνο ώστε ν΄ αναλάβει δουλειά στην Μπάγερν».

Keywords
Τυχαία Θέματα