Στην εφορία τον Απρίλιο

09:52 25/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο «μαραθώνιος» των διαπραγματεύσεων της ΑΕΚ με την εφορία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και ένας νέος κύκλος επαφών, αυτή τη φορά για τα εισιτήρια των αγώνων των πλέι οφ, αναμένεται να ανοίξει εντός των ημερών. Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες, το γεγονός πως στα ταμεία της ΠΑΕ δεν βρίσκονται (σχεδόν) καθόλου χρήματα, δυσκολεύει την προσπάθεια της διοίκησης να τυπώσει εισιτήρια

για τους αγώνες κατάταξης. Τα χρήματα που θα χρειαστεί να καταβάλει η Ένωση, αν μπει και ο Μαΐος, θα είναι περίπου στις 600.000 ευρώ, καθώς θα πρέπει να πληρώσει την δόση και του επόμενου μήνα. Σε μία τέτοια περίπτωση θα φαντάζει απίθανο να βρεθούν αυτά τα λεφτά και να τυπωθούν εισιτήρια, πόσο μάλλον το «πακέτο» και για τα τρία ματς, που μπορεί να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα.

Για αυτό και πρόθεση του Ανδρέα Δημητρέλου είναι όλες οι διαδικασίες να ξεκινήσουν και να τελειώσουν μέχρι την Παρασκευή ή το αργότερο τη Δευτέρα. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν από τη διοίκηση, αν η ΑΕΚ προλάβει να έρθει σε συμφωνία με την εφορία, εντός της εβδομάδας, το ποσό αυτό δεν θα ξεπεράσει τις 40-50 χιλιάδες ευρώ, χρήματα που σαφώς και είναι πιο εύκολο να βρεθούν και η ομάδα να παίξει με τον κόσμο στο πλευρό της, που τον έχει τόσο ανάγκη. Αν ωστόσο δεν καταστεί εφικτό, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα.

Keywords
Τυχαία Θέματα