Στην 3η θέση οι Νεάνιδες

16:56 2/9/2012 - Πηγή: AEK365

Με τον αγώνα της Εθνικής μας έναντι της ομάδας της Ολλανδίας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το 12ο Διεθνές τουρνουά Υδατοσφαίρισης Νεανίδων «Pythia Cup». Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση ηττήθηκε με 5-7 από τις Ολλανδέζες στον τελευταίο αγώνα της διοργάνωσης, καταλαμβάνοντας την 3η θέση της βαθμολογίας.

Αν και τα κορίτσια μας πραγματοποίησαν μια πολύ καλή αρχή σκοράροντας δύο φορές, προς το τέλος του πρώτου οκταλέπτου υπήρξαν δύο ολιγωρίες στην άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχθούν δύο γκολ. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου οκταλέπτου η άμυνα

της ελληνικής ομάδας ήταν πολύ καλή, όμως υπήρξε μερική αναποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Στην αρχή του τρίτου οκταλέπτου συνεχίστηκε η καλή άμυνα που είχαν οι Ελληνίδες, κρατώντας τις Ολλανδέζες μακριά από τη θέση του φουνταριστού και αναγκάζοντάς τες να σουτάρουν από την περιφέρεια. Ωστόσο, στη συνέχεια δεν τα κατάφεραν και έγινε ότι και στο πρώτο οκτάλεπτο. Δεχθήκαμε δύο απανωτά γκολ και ένα ακόμα στη συνέχεια, αφήνοντας την Ολλανδία να πραγματοποιήσει το πρώτο της προβάδισμα στο παιχνίδι. Η εμφάνισή μας στο τελευταίο οκτάλεπτο δεν ήταν τόσο καλή. Κάναμε κάποια επιπόλαια λάθη και έτσι μείναμε πίσω στη διεκδίκηση της νίκης. Έτσι κι αλλιώς, θέλαμε δεκατρία γκολ ώστε να βγούμε πρώτοι στη βαθμολογία.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-0, 1-3, 1-2

Τα γκολ των ομάδων: ΕΛΛΑΔΑ: Ζάντου 1, Πλευρίτου Μαργαρίτα 1, Ξενάκη 1, Μπενέκου Άλκηστη 2

Ολλανδία: Σλάχτερ 3, Μολβς 1, Τρέιβες 1, Μέιχεν 2

Στον αγώνα της Ιταλίας με την Αυστραλία που διεξήχθη νωρίτερα, η τελευταία ηττήθηκε με 4-9 από τις Ιταλίδες.

Η τελική βαθμολογία:

1. Ολλανδία 12

2. Ιταλία 9

3. Ελλάδα 6

4. Αυστραλία 3

5. Γαλλία 0.

Keywords
Τυχαία Θέματα