Στιλ: Η αστυνομία μπαίνει στα αποδυτήρια

13:26 15/10/2014 - Πηγή: AEK365

Σε λίγες μέρες ο Λουκ Στιλ θα ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και όπως υποστήριξε έχει ακούσει πως σε αυτά τα παιχνίδια η αστυνομία μπαίνει μέσα στα αποδυτήρια.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο Άγγλος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δήλωσε:

"Έχω πει ότι εδώ είναι ένας διαφορετικός πλανήτης. Έχω δει κάποια τρελά βίντεο και έχω ακούσει ότι η αστυνομία μπαίνει μέσα στα αποδυτήρια. Έχω παίξει σε μεγάλα παιχνίδια, αλλά αυτό ίσως να είναι λίγο διαφορετικό".
Για τη ζωή του στην Ελλάδα, ο Στιλ τόνισε: "Είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που υπήρξε στη ζωή μου. Υπάρχει μια διαφορετική κουλτούρα σε αυτό τον τόπο. Εγώ ζω δίπλα στη θάλασσα, οπότε είναι αρκετά διαφορετικά από ότι στους δρόμους του Γιόρκσαϊρ.
Οι άνθρωποι με ρωτούν πώς έχω προσαρμοστεί, αλλά εντάξει, δεν είναι και σαν να έχω πάει στον Άρη. Βρίσκομαι στα μισά της καριέρας μου και θέλω πραγματικά να πετύχω και άλλα στο ποδόσφαιρο".
Για τη συνάντηση του με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα, είπε: "Μου είπε πως ήθελε να με συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο στο Λονδίνο. Είναι μια ελληνική συνήθεια αυτή. Θέλουν να σε βλέπουν στα μάτια για να σιγουρευτούν πως είναι ο κατάλληλος για τη συγκεκριμένη δουλειά.
Προφανώς, εγώ τους έπεισα. Δεν το σκέφτηκα πολύ για να υπογράψω στον Παναθηναϊκό, πήρα την απόφαση πολύ γρήγορα. Νόμιζα ότι δεν θα συνέβαινε τελικά, αλλά η συμφωνία έγινε στις 10 το βράδυ και εγώ πετούσα από το Μάντσεστερ στις 8:30 το επόμενο πρωί".
Ο Λουκ Στιλ μίλησε και για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: "Υπήρχαν πυροτεχνήματα και κροτίδες με καπνό. Και όλα αυτά για παιχνίδι προετοιμασίας... Εγώ έπαιξα στο δεύτερο ημίχρονο και... χοροπηδούσα, γιατί οι κροτίδες έπεφταν πάνω μου. Έπειτα πήγα στο γήπεδο μας και είδα για πρώτη φορά τους οπαδούς μας, είναι φανταστικοί στη Θύρα 13. Βρίσκονται πίσω από την εστία και είναι σαν μια... κυψέλη από μέλισσες. Ο θόρυβος, οι κροτίδες, τα πυροτεχνήματα. Πρόκειται για μια... ηλεκτρική ατμόσφαιρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα