Στιγμές από το Πήλιο - Ημέρα 8η

22:18 16/8/2014 - Πηγή: AEK365

@ Αύριο τελικά είναι το πιθανό να «σμίξει» με την αποστολή της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ήταν αρχικά προγραμματισμένο να έρθει στο Πήλιο μέχρι απόψε, ωστόσο για την ώρα δεν έχει καταφέρει λόγω προσωπικών εργασιών να ταξιδέψει μέχρι τα Χάνια. Θεωρείται πάντως δεδομένο πως θα είναι αύριο στο Πανθεσσαλικό να δει από κοντά την ΑΕΚ.

@ Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε και σήμερα το απόγευμα

στα Χάνια προκειμένου να δει από κοντά την προπόνηση της ΑΕΚ. Μάλιστα και λόγω Σαββάτου οι Ενωσίτες ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά.

@ Πρωί και απόγευμα ακολουθούν το δικό τους ξεχωριστό πρόγραμμα εκγύμανσης οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετό περπάτημα στο δεύτερο γήπεδο που χρησιμοποιεί η ΑΕΚ και ποδοβόλεϊ.

@ Έχουν... σπάσει τα δοκάρια στις προπονήσεις της ΑΕΚ οι παίκτες της. Είναι χαρακτηριστικό η στιγμή με τον Γεωργέα το απόγευμα. Εξαιρετική ανάπτυξη από τα άκρα, παράλληλη μπαλιά του Γροντή από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι και ο Γεωργέας εξ επαφής έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι, με τον κόσμο να εντυπωσιάζεται από τη φάση.

@ Ένας φίλος της ΑΕΚ θύμισε στον Βασίλη Δημητριάδη το ιστορικό γκολ που είχε σημειώσει πριν από δύο δεκαετίες κόντρα στην Αϊντχόβεν στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Ακόμη θυμάμαι αυτό το γκολ, Βασίλη. Ήμουν στη Σκεπαστή», του είπε ο φίλος της ΑΕΚ έχοντας δίπλα του σήμερα τη γυναίκα και τα δύο του παιδιά.

@ Για την Κυριακή το πρωί δεν έχει προγραμματιστεί προπόνηση, μιας και υπάρχει το φιλικό με τη Νίκη Βόλου. Είναι η πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθε η ΑΕΚ στα Χάνια που οι παίκτες θα έχουν ελεύθερο το πρωινό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα