Στη Βέροια ο Κάμπορα

21:36 8/8/2014 - Πηγή: AEK365

Σε μία σημαντική μεταγραφή είναι έτοιμη να προχωρήσει η Βέροια, ώστε να ενισχύσει την επίθεσή της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χαβιέρ Κάμπορα έχει έρθει σε συμφωνία με τη «βασίλισσα του Βορρά» και τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.
Ο 34χρονος Αργεντινός φορ αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα του και δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό φίλαθλο κοινό,

αφού έχει φορέσει τη φανέλα του Άρη στο παρελθόν. Πλέον, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Βέροιας.
Μάλιστα, ο Γιώργος Αρβανιτίδης τόνισε πως μαζί με άλλους παίκτες, που θα αποτελέσουν τα επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Κάμπορα έχει στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. «Όπως σας ανέφερε και ο προπονητής κος Γκρανέρο, η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.
Σας ενημερώνω πως ήδη έξι παίκτες, με τους οποίους είχαμε συζητήσεις όλο αυτό το διάστημα και είναι εγνωσμένης αξίας με «βαρύ» βιογραφικό, έχουν στείλει υπογεγραμμένα τα συμβόλαιά τους. Πρόκειται για παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες, κυρίως της Λατινικής Αμερικής, της Γαλλίας και της Ιταλίας (Νάπολι), ενώ μέσα σε αυτούς βρίσκεται και το όνομα του Κάμπορα που γράφτηκε τις τελευταίες ώρες.
Επίσης ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κος Καρυπίδης έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με δύο μεγάλα ονόματα ποδοσφαιριστών που έπαιζαν πέρσι στο ελληνικό πρωτάθλημα», ανέφερε ο μέχρι πρότινος ηγέτης της Βέροιας στην τοπική ιστοσελίδα kerkidasport.gr. Έτσι, όλα δείχνουν ότι πέραν του Κάμπορα, θα ακολουθήσει περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα