Στη Σουηδία για την ανατροπή οι μάγκες

00:12 30/11/2013 - Πηγή: AEK365

Να ανατρέψει τα δεδομένα, μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι της Αθήνας (24-22) θέλει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Γι' αυτό στη ρεβάνς της Σουηδίας θα κυνηγήσει τη νίκη επί της Λίγκι με πάνω από δυο γκολ για να είναι η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στους Ομίλους τους EHF CUP. Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν

τους Σουηδούς στο Λουντ, σε ένα ματς που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδας και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε να φτάσουν σε ένα θετικό γι' αυτούς αποτέλεσμα. Στόχος είναι να παρουσιάσουν το ανταγωνιστικό τους πρόσωπο και να αφήσουν πίσω τα λάθη που έκαναν στα Λιόσια.
Ο Γιάννης Αρβανίτης είδε όλους τους παίκτες του να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και τους έχει ζητήσει συγκέντρωση και προσήλωση για να πανηγυρίσουν το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.
Το θετικό για τους νταμπλούχους είναι πως σε ακόμα ένα κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι θα έχουν την στήριξη των οπαδών τους, αφού η Original Λονδίνου, όπως και οπαδοί από τα γύρω μέρη θα δώσουν το «παρών» στις εξέδρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα