Στη Σαγκάη ο Φιλιππίδης

15:57 16/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Κώστας Φιλιππίδης (ΓΣ Βόλου) είναι έτοιμος να ξεκινήσει το ...ταξίδι της θερινής δράσης και μάλιστα από μια μεγάλη διοργάνωση. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ, αναχωρεί την Τετάρτη για την Σαγκάη, προκειμένου να πάρει μέρος το Σάββατο στο πρώτο Diamond League της σεζόν.

Ο 26χρονος αθλητής, ο οποίος ήταν έβδομος το χειμώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, αναμένεται να δώσει το παρών σε αρκετούς αγώνες στο εξωτερικό, ενώ θα κυνηγήσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς

στα Diamond League. " Όλα όσα έπρεπε να γίνουν έγιναν. Δουλέψαμε σκληρά και ουσιαστικά. Η προετοιμασία στην Ιταλία πήγε καλά και πλέον είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες. Δεν είναι δυνατό να κάνω πρόβλεψη για τον αγώνα της Σαγκάης για πολλούς λόγους. Θα είναι η πρώτη εμφάνιση και φυσικά θα έχει προηγηθεί ένα μεγάλο ταξίδι. Παρόλα αυτά είμαι αισιόδοξος και εννοείται πως θα επιδιώξω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», είπε ο αθλητής που γυμνάζεται με τον Δημήτρη Κυτέα.
Ο Φιλιππίδης τα τελευταία χρόνια δεν λείπει από μεγάλη διοργάνωση ενώ φροντίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του σε κορυφαία μίτινγκ στον κόσμο.

Το 2011 πήρε τη νίκη στο επί κοντώ στις Βρυξέλλες στον έναν από τους δύο τελικούς των Diamond League. Το ατομικό και πανελλήνιο ρεκόρ του Φιλιππίδη είναι 5,75 μέτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα