Στη Λωζάννη τα δείγματα του Μουντιάλ

19:31 17/2/2014 - Πηγή: AEK365

Τα δείγματα θα ταξιδεύουν στην Ελβετία και θα εξετάζονται από ένα εργαστήριο στην Λοζάνη, το οποίο έχει πάρει την έγκριση της WADA.

Ο λόγος που τα δείγματα θα κάνουν αυτό το... ταξίδι, είναι διότι το εργαστήριο «LADETEC» της Βραζιλίας δεν έχει διαπίστευση από την WADA.
Στον διεθνή Τύπο, έχει αναφερθεί επίσης ότι η FIFA έχει σκεφτεί να εξελίξει τον έλεγχο ντόπινγκ, δημιουργώντας «βιολογικά ημερολόγια».
Η παγκόσμια ομοσπονδία έχει ορίσει στις 32 φιναλίστ, διορία μέχρι την 1η Μαρτίου για να δηλώσουν το πρόγραμμα των προπονήσεων

και τα φιλικά ματς που θα δώσουν.
«Εμείς δεν πρόκειται να προβούμε σε περεταίρω προειδοποιήσεις, ώστε οι επισκέψεις να είναι έκπληξη. Οι ομάδες πρέπει να δηλώσουν τις τοποθεσίες τους και εμείς θα αποφασίσουμε που θα πάμε. Είναι η πρώτη φορά που θα κάνουμε κάτι τέτοιο», σχολίασε ο υπεύθυνος του ιατρικού τμήματος, Τζίρι Ντβόρακ.
Τα αποτελέσματα, λόγω και του υπερατλαντικού ταξιδιού, θα γίνονται γνωστά μέσα σε 48 ώρες.
«Με τις νυχτερινές πτήσεις από το Σάο Πάολο τα δείγματα θα φτάνουν το άλλο πρωί στην Ελβετία. Πιστεύουμε ότι σε 48 ώρες μετά το παιχνίδι θα έχουμε τα αποτελέσματα», πρόσθεσε ο υπεύθυνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα