Στέλνουν έγγραφο για Σορεντίνο

21:25 24/1/2013 - Πηγή: AEK365

Με την οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ Κιέβο και Παλέρμο για την μεταγραφή του Στέφανο Σορεντίνο, στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να κινήσουν άμεσα τις διαδικασίες, ώστε να προχωρήσει το θέμα της καταβολής των χρημάτων που δικαιούται η «Ένωση», βάσει του ποσοστού μεταπώλησης που διατηρεί. Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ αναμένεται να μάθουν μέχρι τη Δευτέρα το ακριβές ποσό που θα εισπράξει

η ομάδα, καθώς και τους όρους της συμφωνίας των δύο ιταλικών συλλόγων. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου», θα στείλουν ένα έγγραφο προς την ιταλική Ομοσπονδία, την Κιέβο και την Παλέρμο, μέσω του οποίου θα υπενθυμίζουν πως διατηρούν ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 20% και παράλληλα θα ενημερώνουν για το πόσα χρήματα δικαιούνται να εισπράξουν, βάσει του συνολικού κόστους της μεταγραφής.

Παράλληλα, θα ξεκινήσουν άμεσα συζητήσεις με την Κιέβο, για να οριστικοποιηθεί το πότε θα μπουν αυτά τα χρήματα στα ταμεία της «Ένωσης», τα οποία, όπως αντιλαμβάνεστε, μπορούν να δώσουν μια σημαντική οικονομική «ανάσα» στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τα ιταλικά Μέσα, Κιέβο και Παλέρμο τα έχουν βρει στα 3,8 εκατομμύρια ευρώ για την μετακίνηση του Σορεντίνο από την πρώτη στην δεύτερη. Δημοσίεύματα αναφέρουν ότι τα 3 εκατομμύρια θα καταβαβληθούν άμεσα και οι υπόλοιπες 800.000 ευρώ το καλοκαίρι. Αν ισχύει αυτό, η ΑΕΚ θα δικαιούται να εισπράξει άμεσα ένα ποσό που μπορεί να φτάνει τις 450.000 ευρώ, ενώ το καλοκαίρι και μόλις η Παλέρμο καταβάλλει και την δεύτερη και τελευταία δόση, θα εισπράξει περίπου άλλα 150.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα