Στέφενς: Ήμασταν ομάδα

09:07 24/7/2013 - Πηγή: AEK365

Σε φιλικό προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ κέρδισε 6-0 την Νις λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την Μέταλιστ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Χουμπ Στέφενς να υποστηρίζει πως του άρεσε η εικόνα των παικτών του γιατί έδειξαν πως είναι ομάδα ωστόσο κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να μην μείνουν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς,

τόνισε: "Ποιος δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος... Δεν είναι όμως τίποτα παραπάνω από ένα φιλικό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να σταθούμε στο αποτέλεσμα. Μπορούμε να δούμε το μέλλον με ικανοποίηση. Η Νις είναι καλή ομάδα, έχασε αρκετή από την δύναμη της όταν έκανε πολλές αλλαγές, αλλά και τότε, είδαμε ότι εμείς ήμασταν αυτοί που παίξαμε καλά στο παιχνίδι. Θα μιλήσω αύριο με τους παίκτες και θα τους πω να μην μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα, γιατί αν δεν έχουμε άλλα αποτελέσματα θα είναι σαν να μην έχουμε κάνει τίποτα.
Μου άρεσε ότι ήμασταν ομάδα. Θα δείτε ίσως μια άλλη ενδεκάδα στο επόμενο παιχνίδι, ίσως μια διαφορετική και την άλλη Τρίτη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε ομάδα. Μιλήσαμε με τους παίκτες, είμαι ικανοποιημένος για το 95% των προσπαθειών, υπήρχε και ένα 5% που δεν μου άρεσε. Δουλεύουν σκληρά όμως οι παίκτες και είναι φυσιολογικό και αποδεκτό να κάνουν λάθη".
Για το παιχνίδι με την Μέταλιστ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Στέφενς δήλωσε: "Είναι δύσκολη η δουλειά μας. Είναι πολύ καλή ομάδα, έχουν μεγάλους παίκτες, αλλά για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας πρέπει να δουλέψουμε πάνω από το 100%".
Για το χατ τρικ του Αθανασιάδη ο Ολλανδός προπονητής δήλωσε: "Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που βάζουν γκολ. Είναι σημαντικό που έρχονται παίκτες από τον πάγκο και κάνουν την δουλειά τους. Δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο σχόλιο. Είναι σημαντικό και ο παίκτης να αισθάνεται καλά".
Τέλος ο Χουμπ Στέφενς αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου στις κερκίδες της Τούμπας: "Ήταν σπουδαίο που υπήρχε τόσος κόσμος και για το τιμ και για τους ποδοσφαιριστές. Και είμαστε ευγνώμονες για αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα