Στέφενς: Η αλλαγή προπονητή στην Άλκμααρ δεν αλλάζει κάτι

11:40 30/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Άλκμααρ για το Europa League με την ολλανδική ομάδα να προχωρά σε αλλαγή προπονητή κάτι που, σύμφωνα με τον Χουμπ Στέφενς, δεν αλλάζει κάτι στον σχεδιασμό της ομάδας του.
Ο Γκέρτιαν Φέρμπεεκ αποχώρησε ξαφνικά από την τεχνική ηγεσία της Άλκμααρ και στην θέση του θα βρίσκεται ο Μάρτιν Χαρ μαζί με τον γιο του, τον Ντένις.

Σε δηλώσεις του στην Voetbal

International, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, αναφερόμενος στην αλλαγή προπονητή στην Άλκμααρ τόνισε: "Για την Άλκμααρ μιλήσαμε ελάχιστα. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς το γεγονός πως δεν είναι ο Φέρμπεεκ στον πάγκο. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ δεν επηρεάζεται. Δεν νομίζω ότι με νέο προπονητή η Άλκμααρ θα είναι πολύ διαφορετική".
Για την μέχρι στιγμής εικόνα του ΠΑΟΚ (σ.σ. η συνέντευξη δόθηκε πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ) ο Στέφενς δήλωσε: "Μολονότι δεν είμαστε σταθεροί σε απόδοση και στα 90 λεπτά η ομάδα μου παίζει ολοένα και καλύτερα. Δεν ξέρω αν αυτό αρκεί για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Άλκμααρ, ο βοηθός μου, ο Τόνι Λόκοχοφ, είδε το Σάββατο το ματς της Άλκμααρ με την Αϊντχόφεν και σήμερα (σ.σ. χθες) πέταξε απευθείας στην Κρήτη".

Keywords
Τυχαία Θέματα