Σταθερά ψηλά ο Φιλιππίδης

17:32 18/5/2014 - Πηγή: AEK365

Οπως και στον αγώνα της Μαρίνας Φλοίσβου έτσι και στην πρώτη εμφάνιση του στα Diamond League, ο Κώστας Φιλιππίδης ξεπέρασε τα 5,62 μ. και έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενόψει του κυρίως μενού της θερινής σεζόν.

Ο Φιλιππίδης κατέλαβε την δεύτερη θέση στο αγώνισμα, καθώς ο μόνος που κατάφερε να τον κερδίσει είναι ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ Ρενό Λαβιλενί, που μάλιστα ανέβηκε πάνω από τα 5,92 μέτρα. Ο Φιλιππίδης

μετα τα 5,62 μ., δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 5,72 μ., ενω νωρίτερα ξεπέρασε δίχως απώλειες τα 5,32 μ., 5,52 μ. και 5,62 μέτρα. Ο πρωταθλητής μας θα ταξιδέψει από τη Σανγκάη στο Γιουτζίν, προκειμένου να αγωνιστεί στο 3ο Diamond League της σεζόν.

Στη Σανγκάη έκανε το ντεμπούτο της η Τόνια Στεργίου, που έδειξε πως θέλει ακόμη χρόνο για να βρει το ρυθμό της. Η έμπειρη αλτρια ξεπέρασε το 1,80 μ. κι έπειτα απέτυχε στο 1,85 μέτρα. Για την αθλήτρια του Γιώργου Παπανδρεόπουλου, ο αγώνας στη Σανγκάη ήταν ο πρώτος, μετά τον τραυματισμό του χειμώνα.
Η Στεργίου θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια καλύτερη εμφάνιση στον επόμενο αγώνα της στις 21 του μηνός στο Πεκίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα