«Στάσου Μύγδαλα» 40 χρόνια μετά! (VIDEO)

19:21 3/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η θρυλική πια ατάκα «στάσου μύγδαλα» από την ταινία «Κορίτσια στον Ήλιο» ακούστηκε ξανά χθες το βράδυ ύστερα από 40 χρόνια από τους ίδιους ανθρώπους που την είχαν πει στην ταινία.

Ο Γιάννης Βόγλης αποφάσισε να στείλει πακέτο με την εκπομπή «Πάμε Πακέτο» στην Αν Λόνμπεργκ, την Άναμπελ στην ταινία «Κορίτσια στον Ήλιο» και συμπρωταγωνιστριά του. Η Αν Λόνμπεργκ στα 60 της σήμερα και το ίδιο όμορφη όπως και τότε ήρθε στην Αθήνα μετά από 40 χρόνια και ανοίγοντας το πακέτο αντίκρυσε ένα καλαθάκι με αμύγδαλα!

class="c1"> Η συγκίνηση και των δυο μετά από τόσα χρόνια που συναντήθηκαν ξανά ήταν πολύ μεγάλη. Όπως μάλιστα αποκάλυψε η Λόνμπεργκ τότε είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους ένας μεγάλος έρωτας.

Η Λόνμπεργκ που πρωταγωνίστησε στην ταινία σε ηλικία μόλις 17 ετών στη συνέχεια έπαιξε σε διάφορες ταινίες, όπως στον «Τζέιμς Μποντ: Moonraker», αλλά και στην «Αβάσταχτη Ελαφρότητα του Είναι». Ωστόσο από το 1988 αποσύρθηκε σε μια φάρμα στη Γαλλία με τα παιδιά της, όπου μένει έως σήμερα.

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο η τηλεθέαση της εκπομπής εκτινάχτηκε καθώς έφτασε στο 32,8% στο σύνολο και 20,4% στα νεανικά κοινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > AEK365
Στάσου Μύγδαλα 40, VIDEO,stasou mygdala 40, VIDEO