Σταματάει τις φάρσες η «Συντέλεια» (VIDEO)

15:53 26/10/2012 - Πηγή: AEK365

Δημόσια συγνώμη ζήτησε το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από την εκπομπή «Συντέλεια» ο παρουσιαστής Μάνος Βουλαρίνος για την φάρσα που έκανε στη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη και ανακοίνωσε ότι θα σταματήσουν οι φάρσες του Φάνη, αποχαιρετώντας τον με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Στο τέλος της εκπομπής, ο Μάνος Βουλαρίνος δήλωσε: "Οι πλάκες του Φάνη εδώ και μήνες δεν έχουν σκοπό να στεναχωρήσουν κανέναν. Μπορεί κάποιοι να μην είστε και τόσο σίγουροι για αυτό, αλλά

σας διαβεβαιώνω πως κανένας από εμάς δεν είναι σαδιστής"
Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Σήμερα δεν υπολογίσαμε καθόλου καλά τη συναισθηματική φόρτιση ενός ανθρώπου και τον στεναχωρήσαμε, χωρίς να το θέλουμε καθόλου. Και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζητήσουμε συγγνώμη από τη Λιάνα την Κανέλλη".
Αμέσως μετά και ως ένδειξη μεταμέλειας άφησε να εννοηθεί ότι οι φάρσες του Φάνη θα λάβουν τέλος: "Και επειδή από τότε που βγήκε το συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο και από μόνο του το συγγνώμη δεν μπορεί να κάνει κάτι, να πω ότι μάλλον η περιπέτεια αυτή σήμανε και το τέλος των περιπετειών του Φάνη", είπε ο παρουσιαστής, αποχαιρετώντας τον Φάνη με ένα ασπρόμαυρο βίντεο με στιγμιότυπα από τις καλύτερες φάρσες που έκανε τόσους μήνες.
Παρά το συγκινητικό αποχαιρετισμό, λίγα λεπτά μετά στη σελίδα της εκπομπής sto Facebook, έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι ο Φάνης δεν απολύθηκε!
Να σημειωθεί ότι η υπόθεση της φάρσας πήρε μεγάλες διαστάσεις μετά το σοκ που έπαθε η βουλευτής του ΚΚΕ και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ λίγη ώρα αργότερα παραιτήθηκε από την Παναθηναϊκή Συμμαχία του Γιάννη Αλαφούζου.

Keywords
Τυχαία Θέματα