«Σταματά ο σερ Άλεξ»

17:56 26/5/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί ο Σκωτσέζος να είχε... προβλέψει την Πρωτοχρονιά ότι θα παραμείνει στον πάγκο των «κόκκινων» διαβόλων για τρία ακόμα χρόνια, ωστόσο ο παλιός Ντέιβ Γουέλαν δεν φαίνεται να έχει την ίδια άποψη. Εξάλλου ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ είχε προσθέσει ότι αποφασιστικός παράγοντας για να συνεχίσει, θα είναι και η κατάσταση της υγεία του.
Την περασμένη ωστόσο εβδομάδα ο Φέργκιουσον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο έπειτα από μία ρινορραγία που υπέστη και η οποία δεν πρόκειται να σταματήσει πριν

από μία προγραμματισμένη ομιλία του στην Γλασκώβη. Το θέμα της υγεία του Σκωτσέζου, θεωρεί ο ισχυρός άνδρας της Γουίγκαν ότι πιθανότατα θα του... κόψει την προπονητική και κατά συνέπεια θα φέρει έπειτα από πολλά χρόνια και το «διαζύγιο» με την Μάντσεστερ.
«Μετά το τέλος της επόμενης σεζόν ο Σερ Άλεξ θα σταματήσει», είπε αρχικά ο Γουέλαν και πρόσθεσε: «Η πίεση είναι πολύ μεγάλη, ειδικά όταν είσαι στο κορυφαίο επίπεδο για τόσο πολύ καιρό. Μου είπε (σ.σ. ο Φέργκιουσον )ότι τρόμαξε λίγο και θα πρέπει να το σκεφτεί με πολύ μεγάλο ρεαλισμό για το αν έχει νόημα να συνεχίσει να προσπαθεί, μπαίνοντας έτσι σε κίνδυνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα