Σταφυλίδης: Κοιτώ μόνο τον ΠΑΟΚ

14:42 19/7/2012 - Πηγή: AEK365

Με τις εμφανίσεις του στο EURO U-19, ο Κώστας Σταφυλίδης προκάλεσε το ενδιαφέρον, σύμφωνα με δημοσιεύματα, της Μάντσεστερ Σίτι με τον νεαρό μπακ χαφ ωστόσο να ξεκαθαρίζει πως στο μυαλό του βρίσκεται μόνο ο ΠΑΟΚ.

Σε δηλώσεις του σε εκπροσώπους του Τύπου, ο νεαρός μπακ χαφ μίλησε για
- Τα μεταγραφικά σενάρια: "Δεν ασχολούμαι

με αυτά που λέγονται για την Μάντσεστερ Σίτι. Εγώ κοιτώ μόνο τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να στηριχτεί στα δικά του παιδιά, μπορεί να πουλήσει κάποιους παίκτες μελλοντικά".
- Την δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ: "Η ομάδα κυκλοφορεί την μπάλα. Ο Δώνης είναι πολύ καλός άνθρωπος πάνω από όλα και αυτό είναι καλό για εμάς. Μίλησα με 2-3 παίκτες. Μου είπαν πως γίνεται πολύ καλή δουλειά και αυτό βλέπω και εγώ. Κάνουμε ευκαιρίες, γυρνάμε καλά την μπάλα στο κέντρο. Πιστεύω πως γίνεται κάτι καλό".
- Για την θέση που αγωνίζεται: "Έχω παίξει μια φορά με τον Ατρόμητο στα χαφ, μπορώ να παίξω και εκεί. Ο Λίνο είναι πολύ καλός παίκτης. Κάθε σέντρα του είναι μισό γκολ".
- Τον Μπόλονι: "Πλέον σκέφτομαι πιο πολύ επαγγελματικά σε σχέση με πέρσι. Δεν περίμενα να παίξω την περασμένη σεζόν. Ο Μπόλονι ήταν ο προπονητής που με έβαλε να παίξω, που με στήριξε. Ακόμα και όταν δεν με έβαζε, καλά έκανε, αυτό μου έκανε καλό. Θα πώ ότι είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας".

Keywords
Τυχαία Θέματα