Στα Τέμπη ο ΠΑΟΚ για τους έξι οπαδούς

09:08 11/10/2014 - Πηγή: AEK365

Στα Τέμπη και στο μνημείο που έχει στηθεί για τους έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ θα βρεθούν σημερα το μεσημέρι δεκάδες φίλαθλοι αλλά και εκπρόσωποι της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα τιμήσει και φέτος όπως κάθε χρόνο, τους έξι φιλάθλους που έφυγαν από τη ζωή πριν από 15 χρόνια. Μάλιστα ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ

Ελευθερίου Κορδελιού 1973 ανακοινώνει ότι σήμερα στις 13:30 θα τελεστεί το μνημόσυνο στο μνημείο των Τεμπών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δεκάδες θα είναι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στα Τέμπη για να τιμήσουν τους έξι οπαδούς.

Μάλιστα στα Τέμπη θα βρεθούν εκπρόσωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας καθώς και αρκετοί από τους παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και συμμετέχουν στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο Κώστας Λαγωνίδης, ο Απόστολος Τερζής, ο Λεωνίδας Δημητρακόπουλος, ο Γιώργος Οικονομίδης, εκπρόσωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος και αρκετοί από τους παίκτες θα είναι εκεί. Επίσης παρόντες θα είναι εκπρόσωποι της διοίκησης της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα