Στα προημιτελικά η ΑΕΛ

18:03 28/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ-2ος ΓΥΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός Λ.: 3-0 (1-0)
(Ντε Βισέντι 19', Σεριντάν 68', Εφραίμ 82')

Άνετη νίκη με 3-0 πήρε σε βάρος του Ολυμπιακού το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ στον επαναληπτικό του υπέρ του 1-0 και πήρε την πρόκριση στα

προημιτελικά του κυπέλλου με δύο νίκες.
Ντε Βινσέντι, Σέρινταν και Εφραίμ πέτυχαν τα γκολ των νικητών, που θα αντιμετωπίσουν στους «8» του θεσμού τον νικητή του ζευγαριού Ανόρθωση-Διγενής Ορόκλινης.

Οθέλλος Α.-Απόλλων Λ.: 2-1 (1-1)
(Λοΐζου 15', 45'-Παναγιώτου 2' αυτ.)

Τη μεγαλύτερη έκπληξη της δεύτερης φάσης του κυπέλλου πραγματοποίησε ο Οθέλλος, που επικράτησε με 2-1 σε βάρος του Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με ανατροπή και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πανηγυρίζει μια ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου.
Ο Παναγιώτου στο 2' έδωσε άθελα του προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, όμως ο Λοΐζου με δύο δικά του γκολ σε 15' και 45' γύρισε το παιχνίδι για την ομάδα της Αθηαίνου και της χάρισε την πρόκριση που την φέρνει απέναντι στην ΑΕΚ στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Εθνικός Άχνας-ΑΕΛ: 2-2 (0-1)
(Πιντσέλι 24', Ταλ 45'-Σαρδινέρο 3', Ταγκμπατζούμι 84' πεν.)

Άρχισε το παιχνίδι ιδανικά, το είδε να «γυρίζει», όμως τελικά η ΑΕΛ έδωσε «σάρκα και οστά» στον στόχο της πρόκρισης στην προημιτελική φάση του κυπέλλου, με το ισόπαλο 2-2 απέναντι στον Εθνικό στο «Δασάκι» και σε συνδυασμό με την επικράτησή της με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι του Τσιρείου.

Ο Σαρδινέρο μόλις στο 3' έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του, όμως ο Εθνικός χάρη σε ένα «μαγικό» γκολ του Πιντσέλι και μια κεφαλιά του Ταλ (24' και 44' αντίστοιχα) κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι και να βρεθεί ένα γκολ από την πρόκριση.

Ο Ταγκμπατζούμι με εκτέλεση πέναλτι στο 84' «κλείδωσε» την πρόκριση για την ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου, που θα αντιμετωπίσει στους «8» τον Ερμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα