Στα μαχαίρια Μουρίνιο και Βίλας Μπόας

19:30 27/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μουρίνιο κόντρα στον Βίλας Μπόας, ο δάσκαλος απέναντι στον μαθητή και η φιλία ετών έχει ξεθωριάσει! Ο τεχνικός της Τσέλσι τονίζει πως δεν... χάνει τον ύπνο του επειδή θα αντιμετωπίσει τον Ζοσέ, ενώ ο τελευταίος δηλώνει χαλαρός! Ο δεσμός τους έχει σπάσει, η στενή φιλία δεν υπάρχει και η τελευταία φορά που τα είπαν ήταν για λίγο σε εκδήλωση της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι αριθμοί των κινητών τους λείπουν από τις συσκευές τους και η σχέση τους χάλασε κατά την κοινή τους θητεία στην Ιντερ. Μπορεί

σε Πόρτο, Τσέλσι να τα πήγαν εξαιρετικά, αλλά στους «νερατζούρι» ο Βίλας Μπόας ζήτησε να είναι κοντά στο τεχνικό τιμ και όχι ως... κατάσκοπος. Εξάλλου, ο... Special 2 επί επτά χρόνια παρακολουθούσε όλους τους αντιπάλους και έδινε στον Ζοσέ την καλύτερη εικόνα. Ηταν τα αυτιά και τα μάτια του Ζοσέ, που όμως ποτέ δεν τον είδε ως άμεσο συνεργάτη του!

Το αυριανό ματς ξεφεύγει από ένα Λονδρέζικο ντέρμπι, οι οπαδοί των δυο ομάδων μισούνται οι διοικήσεις είναι στα... μαχαίρια και το τρίποντο θα δώσει στον νικητή αέρα για τον τίτλο! Κανείς στην Τότεναμ δεν ξεχνά την... αρπαγή του Γουίλιαν, ο Μουρίνιο θυμάται το στενό πρέσινγκ του Βίλας Μπόας στον Μάτα.

Οι δυο τους θα βρεθούν αντίπαλοι με τον Βίλας Μπόας να έχει πετάξει... καρφιά και να τονίζει την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε αυτόν και τον συμπατριώτη του «Ηθελα να κάνω κάτι παραπάνω, ένιωθα πως ήμουν έτοιμος να δώσω πολλά, αλλά δεν ένιωσε την ανάγκη να βρεθώ δίπλα του... Ετσι αποφάσισα να φύγω... Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, αλλά δεν είναι τίποτα όπως πριν. Η σχέση μας χάλασε δεν είναι όπως πριν». Μετά το ματς δεν θα πιουν ένα ποτήρι κρασί, ο Βίλας Μπόας θα πάρει την πτήση για να γιορτάσει μαζί με την Πόρτο τα 120α γενέθλια, δε θα ταξιδέψει όμως με τον Μουρίνιο, ο οποίος μπορεί να προσκλήθηκε αλλά δεν θα παραστεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα