Στα... δόντια του Ντε Μπρούινε

18:28 15/3/2015 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 3-0
ΓΗΠΕΔΟ: VOLKSWAGEN ARENA
Στις νίκες επέστρεψε η Βόλφσμπουργκ, στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 3-0 της Φράιμπουργκ η οποία το πάλεψε αλλά στο τέλος παραδόθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του Ντίτερ Χέκινγκ. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Κέβιν Ντε Μπρούινε.
Μόλις στο 8ο λεπτό η Βόλφσμπουργκ είχε τη πρώτη καλή στιγμή της όταν ο Βιεϊρίνια από τα δεξιά έβγαλε σέντρα και ο Γκιλαβογκούι προσπάθησε

με τακουνάκι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Μπούρκι απέκρουσε.
Στο 19' από λάθος του Τορεχόν, η μπάλα έφτασε στον Ντε Μπρούινε που άδειασε δυο αντιπάλους και πλάσαρε σωστά τον Μπούρκι για το 1-0 της Βόλφσμπουργκ.
Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός πέτυχε το ένατο γκολ του στο πρωτάθλημα με τη Φράιμπουργκ να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 37' όταν ο Γκίντερ σούταρε, ο Μπενάλιο απέκρουσε εντυπωσιακά και στη συνέχεια οι Τορεχόν και Φραντζ δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.
Η Βόλφσμπουργκ "καθάρισε" το παιχνίδι στο τελευταίο τέταρτο αφού στο 77' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ντε Μπρούινε από τον Μπούρκι. Ο Ροντρίγκεζ εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0.
Ο Ντε Μπρούινε από εκτελεστής στο 19' έγινε δημιουργός στο 84' αφού από δική του πάσα ο Μαξ Άρνολντ με προβολή έκανε το τελικό 3-0.
Πλέον, η Βόλφσμπουργκ παρέμεινε στο -11 από τη πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου και στρέφει πλέον τη προσοχή της στη ρεβάνς του, υπέρ της, 3-1 επί της Ίντερ στο Μιλάνο για τους "16" του Europa League. Όσο για τη Φράιμπουργκ, παραμένει προτελευταία και συνεχίζει τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Τρας, Κνόχε, Κλόζε, Ροντρίγκεζ, Γκιλαβογκούι, Λουίζ Γκουστάβο, Βιεϊρίνια (79' Άρνολντ), Καλιγκιούρι (83' Σουρλε), Ντε Μπρούινε, Μπας Ντοστ (79' Μπέντνερ)
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπούρκι, Ρίτχερ, Τορεχόν(46' Χον), Μίτροβιτς, Μπούρκι, Σοργκ, Νταριντά (46' Χόφλερ), Κλάους (83' Σαχιν), Σμιντ, Φραντζ, Μεχμέντι

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΝΟΒΕΡΟ 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: BORUSSIA PARK
Στη πρώτη τριάδα της Bundesliga βρέθηκε η Γκλάντμπαχ μετά το 2-0 κόντρα στο Ανόβερο με την ομάδα του Λουσιάν Φαβρ να διατηρεί το αήττητο εντός έδρας για έκτο σερί παιχνίδι. Παράλληλα, αυτή ήταν η πέμπτη επιτυχία στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα στο Ανόβερο.
Η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους ήταν στο 43' όταν ο Αζάρ από δεξιά έκανε σέντρα σουτ, η μπάλα πέρασε από όλους τους αμυντικούς και στο δεύτερο δοκάρι ο Πάτρικ Χέρμαν με προβολή έκανε το 1-0 για τη Γκλάντμπαχ.
Στην επανάληψη, το Ανόβερο προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά Χοσέλου (48') και Σανέ (54') δεν βρήκαν στόχο.
Στο 67' ο Χέρμαν έφτασε μια ανάσα από το 2-0 όταν βρέθηκε απέναντι από τον Ζίλερ αλλά ο τερματοφύλακας του Ανόβερο αντέδρασε αποτελεσματικά, δεν έκανε, όμως, το ίδιο στο 75ο λεπτό.
Ο Χέρμαν ξεκίνησε τη φάση, η μπάλα έφτασε στον Κρούζε που από τα αριστερά έβγαλε σέντρα και ο Χέρμαν προ κενής εστίας διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα και τα 30 σε 153 συμμετοχές με τη φανέλα της Γκλάντμπαχ.
Όσο για το Ανόβερο, παραμένει χωρίς νίκη από τις 16 Δεκεμβρίου και πλησιάζει όλο και πιο πολύ προς την επικίνδυνη ζώνη.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Γιάντσκε, Στρανζλ, Ντομίνγκεζ, Ουέντ, Σάκα, Κράμερ, Αζάρ (80' Τζόνσον), Χέρμαν (88' Τραορέ), Κρούζε (84' Χαν), Ράφαελ
ΑΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Περέιρα, Μαρσέλο, Σουλζ, Άλμπορνοθ, Σμίντεμπαχ (65' Αντρεάσεν), Σανέ, Μπριάν, Πριμπ (77' Για Κόναν), Κιγιοτάκε, Χοσέλου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα