Στα χέρια του Δέλλα το μέλλον

09:54 16/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ρεπορτάζ για το προφίλ των έξι νεαρών ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που βρίσκονται στην αποστολή για το φιλικό με τη Λάρισα, φιλοξενεί το σημερινό Goal: «Η ΑΕΚ αποφάσισε να στηρίξει την επιλογή του Τραϊανού Δέλλα και να ποντάρει πάνω του για τον προπονητή που θα φέρει ξανά την ομάδα σε επιτυχίες. Και ο "Κολοσσός" δείχνει αποφασισμένος να πετύχει.

Γι' αυτό δεν κοιτά μόνο το "σήμερα" της ΑΕΚ και την επίτευξη της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία και την καλή πορεία στο κύπελλο, αλλά στρέφει το βλέμμα και προς το "αύριο".

Πέραν της ανάδειξης παικτών που βρίσκονται ήδη στην πρώτη ομάδα, ο τεχνικός της Ενωσης προσπαθεί να βγάλει και κάποια παιδιά από την "κιτρινόμαυρη" ακαδημία. Αλλωστε, ο στόχος ειναι τα επόμενα χρόνια η ΑΕΚ να στελεχώνεται από παίκτες που αναδεικνύει από τα τμήματα υποδομής της.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ βρέθηκε και προχθές (μαζί με τον Βασίλη Μπορμπόκη, αλλά και τους Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς που είναι πανταχού παρόντες) στη θριαμβευτική επικράτηση της ομάδας του Στέλιου Μανωλά επί του Αχαρναϊκού -πρωταθλητή πέρυσι στην κατηγορία- με 8-0. Ο Δέλλας έχει δει όλα τα φιλικά των "μικρών" και ήταν εκείνος που επέλεξε την εξάδα που θα συμμετάσχει στην αποστολή για το αυριανό φιλικό με τη Λάρισα. Μισή ντουζίνα παίκτες που έχει ξεχωρίζει ο "Κολοσσός" και παίρνουν σειρά, ενώ υπάρχουν και άλλοι που ξεχειλίζουν από ταλέντο και θα πάρουν ευκαιρίες στη διάρκεια της σεζόν.

Η πρώτη εξάδα των "πιτσιρικάδων" αποτελείται από τους Γιώργο Γιαννούτσο, Βασίλη Καρβουνίδη, Ανδρέα Βλαχομήτρο, Δημήτρη Τζάθα, Θέμη Τσέλιο και Αντώνη Κυριαζή και το «Goal» σας παρουσιάζει το προφίλ τους:

Γιαννούτσος: Αριστερός μπακ, 16 μόλις ετών και διεθνής με τις μικρές εθνικές. Γρήγορος, καλός τεχνικά, θέλει δουλειά στο τακτικό κομμάτι.

Καρβουνίδης: Αριστεροπόδαρος αμυντικός χαφ, με καλά πόδια και καλή τεχνική για τη θέση του. Εχει καλό σωματότυπο και δουλεύει σε καλό επίπεδο.

Βλαχομήτρος: Αγωνίζεται στα φτερά της επίθεσης, κυρίως αριστερά. Γρήγορος, καλός με την μπάλα, θέλει δουλειά στο τελείωμα των φάσεων.

Τζάθας: Επαγγελματίας εδώ και λίγες εβδομάδες, γρήγορος, με καλή τεχνική, αγωνίζεται ως περιφερειακός φορ ή και στα άκρα της επίθεσης.

Τσέλιος: Πολύ δυνατός και σκληρός κεντρικός χαφ, που μπορεί να παίξει και ως 10άρι. Εχει καλή τεχνική, αλλά το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ο δυναμισμός του.

Κυριαζής: Σέντερ φορ περιοχής, με πλούσιο σωματότυπο και αρκετά καλή ταχύτητα για το ύψος του, αν και χρειάζεται δουλειά στον τακτικό τομέα».

Keywords
Τυχαία Θέματα