Στα χέρια της ΑΕΚ ο Μιλόσεβιτς!

22:27 7/10/2014 - Πηγή: AEK365

Όπως είναι ήδη γνωστό, η ΑΕΚ αναζητά τρόπους για να ενδυναμώσει κι άλλο το ρόστερ της εν όψει του δύσκολου ξεκινήματος στην Α1. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος εντόπισε ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης στους φόργουρντ και ο εκλεκτός του δεν είναι άλλος από τον Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο Βόσνιος φόργουορντ πληροί όλες τις προϋποθέσεις και -με δεδομένη την έκρυθμη κατάσταση στον Πανιώνιο- επιθυμεί να αγωνιστεί στην ΑΕΚ. Η Βασίλισσα, ωστόσο, δεν είχε καμία

πρόθεση να εκμεταλλευτεί τη δεινή θέση των κυανέρυθρων και γι' αυτό δεν «χτύπησε» νωρίτερα τον παίκτη, που ανακοινώθηκε στα μέσα του Σεπτέμβρη από τον Πανιώνιο, αλλά είδε εν συνεχεία τα πράγματα στην «πλατεία» να φτάνουν στο... απροχώρητο και εκδήλωσε τάσεις φυγής. Οι μάνατζερ του γνωρίζουν τις ανάγκες τις ΑΕΚ και κάπως έτσι προέκυψε το θέμα.

Πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, ο Μιλόσεβιτς πρέπει να θεωρείται «κλεισμένος» από την ΑΕΚ (που εξετάζει πάντως και άλλες λύσεις δια παν ενδεχόμενο). Πρόκειται για παίκτη που, εκτός από «βάθος» στην ομάδα, μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα και τα ριμπάουντ, έχει πολλές παραστάσεις στα ευρωπαϊκά παρκέ και δεν πιάνει θέση ξένου, αλλά συμπληρώνει μαζί με τον Νίκολιτς τις δύο θέσεις των κοινοτικών. Πέρυσι, ο ύψους 2.03μ. φόργουορντ, έπαιξε στο σλοβενικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Ζλάτορογκ με την οποία είχε 14,1 πόντους, 8,6 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ ανά αγώνα. Το 2012 έκανε το νταμπλ στο Μαυροβούνιο με την Μπούντουτσνοστ, ενώ έχει αγωνιστεί σε Κύπρο (Κεραυνό), Σερβία (Ερυθρό Αστέρα) και Βοσνία (Μπόσνα, Τούζλα και Μπίλετσα).

Keywords
Τυχαία Θέματα