Στα αποδυτήρια «τελείωσαν» τον Φέρντιναντ

14:06 13/5/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά από 12 χρόνια παρουσίας, ο Ρίο Φέρντιναντ αποτελεί παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό να μαθαίνει στα αποδυτήρια πως φεύγει από την ομάδα.
Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, μετά το τέλος του αγώνα με την Σαουθάμπτον στο "Σεντ Μέρι", ο εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γουντουγουάρντ, πήγε στα αποδυτήρια και ενημέρωσε τον Φέρντιναντ πως αποχωρεί από την ομάδα.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε την έκπληξη του ενώ και τα υπόλοιπα άτομα που ήταν μπροστά σοκαρίστηκαν με τον τρόπο που

επέλεξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τερματίσει μια συνεργασία 12 ετών.
Κατά την επιστροφή της αποστολής, ο Ρίο Φέρντιναντ ζήτησε από όλους τους παίκτες να υπογράψουν μια μπάλα για να την πάρει ως αναμνηστικό με τον διεθνή αμυντικό να μην εγκαταλείπει την ενεργό δράση. Μάλιστα, φέρεται να έχει προτάσεις από Αμερική, Κίνα και Μέση Ανατολή.
Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, με την πρόσληψη του Λουίς Φαν Χάαλ στη τεχνική ηγεσία, ο Ράιαν Γκιγκς θα παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο όχι όμως και οι Φιλ Νέβιλ και Κρις Γουντς.

Keywords
Τυχαία Θέματα