Σπουδαίοι δρομείς στην Θεσσαλονίκη

18:06 9/10/2013 - Πηγή: AEK365

Σπουδαίοι Ελληνες δρομείς έχουν δηλώσει συμμετοχή στον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης (19/10), σε έναν αγώνα, που θα αποτελέσει την τελευταία στάση των περισσότερων δρομέων πριν από τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Θέση στην εκκίνηση των 21,1 χλμ. θα πάρουν μεταξύ

άλλων, ο Μιχάλης Παρμάκης, ο Κώστας Πούλιος, ο Αντώνης Παπαδημητρίου και ο Κώστας Δρόσος, στους άνδρες, ενώ η Μάγδα Γαζέα και η Ντενίζ Δημάκη θα ξεχωρίσουν στις γυναίκες.

Στο Δρόμο Υγείας 5.000 μ. έχουν δηλωθεί και δύο αστέρια του αθλητισμού της Θεσσαλονίκης, που διαπρέπουν εκτός στίβου, ο κολυμβητής Άρης Γρηγοριάδης και ο ποδηλάτης Γιάννης Ταμουρίδης.

Ο 2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και ο Δρόμος Υγείας 5.000 μ. πραγματοποιείται από τον «Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων» σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις που υποστηρίζονται από τον Οργανισμό «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Keywords
Τυχαία Θέματα