Σπίτι της η Αϊντχόφεν

21:57 12/12/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 6η αγωνιστική

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Μαξιμίρ

Η Λουντογκόρετς ολοκλήρωσε μια εκπληκτική πορεία όπως άρμοζε παίρνοντας διπλό στο Ζάγκρεμπ επικρατώντας 2-1 της Ντιναμό. Οι Βούλγαροι άνοιξαν το σκορ στο 28' με τον Ντάνι Άμπαλο με τη Ντιναμό να απαντά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Τσοπ. Στο 72' όμως ο Μπέζιακ έβαλε και πάλι τη Λουντογκόρετς μπροστά στο σκορ.

ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.: Σαντομιέρσκι, Σίμουνιτς, Ίβο Πίντο, Κάλουσιτς, Ρούμπεν Λίμα, Αντέμι, Πάμιτς (73'Χαλίλοβιτς), Μπρόζοβιτς, Σουντάνι (80'Μπετσιράι), Φερνάντες, Τσοπ.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Σβόροβιτς, Τσόκο, Μοτί, Τερζίεφ, Καϊκάρα, Αλεκσάντροφ, Ντάνι Άμπαλο, Ντιάκοφ, Ζλατίνσκι, Μαρσελίνιο (80'Εσπίνιο), Μπεζιάκ (89'Κουισαντά).

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Φίλιπς Στάντιον

Τεράστια νίκη και μεγάλη πρόκριση για την Τσερνομόρετς που επικράτησε με 1-0 της Αϊντχόφεν και την άφησε εκτός. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 59' λεπτό ο Ντζα Ντζεντζέ. Η PSV παρουσιάστηκε κακή και πίεσε μετά το 70'. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα στο 87' όταν αποβλήθηκε ο Ριέρα.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζόετ, Γιόργκενσεν, Ρέκικ, Αρίας, Βίλεμς (66'Παρκ), Χέντριξ, Μάχερ, Χίλζεμαρκ (75'Τοϊβόνεν), Λοκάντια, Ναρσίνγκ (80'Μπακάλι), Ντεπάι.

ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ: Μπεζοτόσνι, Κόβαλτσουκ, Φοντανέλο, Μινέιρο, Κόβαλτσουκ, Γκάι (80'Ντιντένκο), Μπόμπκο, Ζουμπέικο, Ριέρα, Ντζα Ντζεντζέ (81'Λέο Μάτος), Αντόνοφ (93'Κούτας).

Keywords
Τυχαία Θέματα