Σπανός: Πώρωση η πρόκριση

17:26 27/1/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν είναι τυχαίο πως ο Ατρόμητος έχει πραγματοποιήσει δύο ανατροπές στις δύο τελευταίες του προκρίσεις στο κύπελλο δήλωσε ο Γιώργος Σπανός. Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών δήλωσε πως τον πώρωσε η πρόκριση αυτή, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν θα υπάρξει πρίμ, λόγω… ΔΝΤ!

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Goal» o Γιώργος Σπανός:

«Η πρόκριση με ανατροπή σε μία τέτοια έδρα και με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ όπως και να έχει σε πωρώνει. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα

όταν βρεθεί πίσω στο σκορ. Διατηρεί την ηρεμία της και το πλάνο της και έτσι εξηγούνται οι ανατροπές. Μετά τις αλλαγές δείχναμε πως μπορούμε να ισοφαρίσουμε και να προκριθούμε».

Για τον κόσμο του Ατρόμητου: «Μας ευχαριστεί που καταφέρνουμε και βγάζουμε τον κόσμο μας στο δρόμο. Οπαδούς κάθε ηλικίας. Απ' ό,τι ξέρω, πήχτρα από τους φιλάθλους μας ήταν και οι καφετέριες».

Για το γεγονός πως στο ματς με τον Άρη είχε ελάχιστο κόσμο: «Περιμένουμε μεγαλύτερη ανταπόκριση. Αξίζουν ένα χειροκρότημα αυτά τα παιδιά για την ιστορική επιτυχία. Ωστόσο, καταλαβαίνουμε πως είναι δύσκολοι οι καιροί».

Σε ερώτησή μας για πριμ για την πρόκριση: «Έχουμε ΔΝΤ. Ο,τι προβλέπεται στα συμβόλαια». Για τα όνειρα τελικού φρόντισε να ρίξει τους τόνους: «Πρώτα μας περιμένει η ημιτελική φάση, στην οποία πλέον εμείς θα έχουμε τον τίτλο του φαβορί».

Όσον αφορά τον Μπρίτο και την ανανέωση του συμβολαίου του μετά το γκολ-πρόκριση: «Πρέπει να βάλει μερικά ακόμα (γέλια). Ο Μπρίτο είναι παίκτης υψηλής ποιότητας, αλλά πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοσή του. Για το άλλο θέμα θα τα πούμε στο τέλος της σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα