Σπάει τα κοντέρ ο Ζερβίνιο

18:13 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά στη Λιλ, πριν αναλάβει τα ηνία ο Αζάρ, και ανάγκασε τον Βενγκέρ να βγάλει αρκετά χρήματα από τα ταμεία της Άρσεναλ για να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι. Η πρώτη του σεζόν στην Αγγλία ήταν... μουδιασμένη, με τον Ιβοριανό επιθετικό να πετυχαίνει μόλις 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Πιο

συγκεκριμένα, σκόραρε μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ σε 7 εμφανίσεις (μαζί με τα προκριματικά) για το Champions League και σε 2 στις υπόλοιπες διοργανώσεις (1 για το Κύπελλο και 1 για το Λιγκ Καπ) δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Φυσιολογικά η γκρίνια ήταν μεγάλη, όμως φέτος ο Ζερβίνιο έχει βαλθεί να αποδείξει ότι όλα ήταν θέμα προσαρμογής στην αλλαγή επιπέδου τόσο σε ομάδα όσο και σε πρωτάθλημα.

Έτσι, στις αρχές Οκτωβρίου έχει ήδη ξεπεράσει τον... περσινό εαυτό του, καθώς με το γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό έφτασε αισίως τα 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, περισσότερα από όσα πέτυχε πέρυσι σε όλη τη σεζόν! Ο 25χρονος άσος έχει ήδη πετύχει 3 γκολ σε 5 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ και άλλα 2 σε ισάριθμες εμφανίσεις στο Champions League.

Εκείνο που προκαλεί μεγάλη εντύπωση, μάλιστα, είναι ότι μέχρι τώρα στη σεζόν έχει κάνει 5 σουτ εντός εστίας και όλα τους κατέληξαν σε γκολ! 100% ποσοστό ευστοχίας, λοιπόν, και συνεχίζει... αναγεννημένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα