«Σοβαροί και όπως πρέπει»

16:50 12/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έδωσε το σύνθημα για την ημιτελική σειρά του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως οι «πράσινοι» πρέπει να παρουσιαστούν απόλυτα σοβαροί για να κάνουν τη δουλειά τους.«Βρισκόμαστε στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος. Απέναντί μας θα βρούμε μια ομάδα, η οποία έχει δείξει ότι είναι σοβαρή και διεκδικεί τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε σοβαρά για

τον ΠΑΟΚ, να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να παρουσιαστούμε στο παρκέ όπως πρέπει, σεβόμενοι τον αντίπαλό μας, όπως κάνουμε πάντα».

Ο Γιόνας Ματσιούλις από την πλευρά του, είπε: «Κάνουμε ένα βήμα ακόμη στα play offs και η προσοχή μας επιβάλλεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο μπαίνοντας στο παρκέ. Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι είναι σοβαρή ομάδα και θα πρέπει να τον σεβαστούμε. Εμείς από την πλευρά μας δουλεύουμε καθημερινά και γνωρίζουμε πως θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και να προχωράμε με σταθερά βήματα. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό και να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας και στα 40 λεπτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα