Σοβαρά προβλήματα για τον Νίκο Θανόπουλο

18:56 20/3/2014 - Πηγή: AEK365

Σοβαρά δικαστικά και οικονομικά προβλήματα φέρεται να έχει ο Νίκος Θανόπουλος. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του filathlos.gr για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αναλυτικά: "Στα όριά του βρίσκεται ο Νίκος Θανόπουλος. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, o οποίος ως γνωστόν καταδικάστηκε το καλοκαίρι σε πενταετή φυλάκιση με αναστολή λόγω των χρεών της Ενωσης προς

το Δημόσιο, θα καθίσει και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου στις 28 του μήνα, λόγω της αγωγής που κατέθεσαν (και) εναντίον του οι Αραμπατζής και Καφές.

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Ενωσης ενέχεται στην υπόθεση επειδή η δική του υπογραφή υπάρχει στα συμβόλαια της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ με τους ενάγοντες. Ομως η οργή του ξεχειλίζει, "η ΑΕΚ είχε μετόχους και αυτοί πρέπει να πληρώσουν, όχι εγώ" έλεγε τις προάλλες, κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς τους Πέτρο Παππά και Νίκο Νοτιά για την δική του, δεινή κατάσταση.

Μάλιστα, όπως πληροφορείται ο Φίλαθλος online, έφτασε στο σημείο να ζητήσει την παρέμβαση του αδελφού του και υψηλόβαθμου στελέχους της Morgan Stanley Νάσου, προκειμένου εκείνος να έρθει σε επαφή μαζί τους για να (τους) πάρει χρήματα που θα αφορούν "τα δικαστικά μου έξοδα, και τα παλιά και αυτά που θα έρθουν, εγώ δεν μπορώ να πληρώνω άλλο", φέρεται να του είπε"

Keywords
Τυχαία Θέματα