Σούπερ προσφορά για τους οπαδούς και την ΑΕΚ από τη NOVA

13:18 5/9/2013 - Πηγή: AEK365

Των Κ. ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ & Μ. ΤΡΙΒΙΖΑ

Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η κοινή συνέντευξη Τύπου της ΑΕΚ και της NOVA, στο ΟΑΚΑ, κατά την οποία έγινε γνωστή η σημαντική προσφορά που θα ισχύει για τους φίλους της ΑΕΚ, αλλά και την ίδια την

ομάδα.

Συγκεκριμένα για τους Ενωσίτες θα υπάρχει 50% έκπτωση στο αθλητικό πακέτο (που δεν έχει τις ταινίες, δηλαδή) με το κόστος να φτάνει τα 299 ευρώ το χρόνο. Μάλιστα, η πώληση του συγκεκριμένου ΑΕΚτζήδικου πακέτου θα γίνεται μέσω της ΑΕΚ, από τηλεφωνικό κέντρο που θα γίνει γνωστό αργότερα. Επίσης, όποιος διαθέτει το Forthnet Triple Play θα μπορέσει να προσθέσει αθλητικά κανάλια με 149 ευρώ τον χρόνο αντί για 249 ευρώ.

Από τις συγκεκριμένες προσφορές το σημαντικό της ιστορίας δεν είναι μόνο η... τσέπη του καθένα μας, αλλά το γεγονός ότι μέρος των χρημάτων θα πηγαίνει και στην ίδια την ομάδα! Η ΑΕΚ δηλαδή δεν θα παίρνει λεφτά από τη NOVA μόνο από τη μεταξύ τους ετήσια χορηγική συμφωνία, προκειμένου να δείχνει τα εντός έδρας παιχνίδια της, αλλά θα έχει έσοδα και από κάθε πώληση του ειδικού πακέτου που θα προχωρούν οι οπαδοί της!

Στη συνέντευξη Τύπου το «παρών» έδωσαν οι Δέλλας, Μπρέσεβιτς και Κορδέρο, ενώ στο πάνελ από πλευράς ΑΕΚ ήταν ο Γιώργος Ρόκκας και Αγγελική Αρκάδη. Από πλευρά ΝOVA βρέθηκε η Διευθύντρια της πλατφόρμας, Κατερίνα Κασκανιώτη, αλλά και ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας Γρηγόρης Κατσογιάννης.

Keywords
Τυχαία Θέματα