Σούπερ ανατροπή για Μπιλμπάο

00:55 26/11/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΛΑΓΑ- ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΜΠΑΟ: 1-2
Γήπεδο: Ροσαλέδα

Τεράστιο διπλό με 2-1 πέτυχε η Μπιλμπάο μέσα στην έδρα της Μάλαγα και πλησίασε στον βαθμό από την τετράδα.

Στο 7ο λεπτό ο Αντέρ έβγαλε όμορφα για τον Μουνιαΐν που έκανε όμως άσχημο κοντρόλ και δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Καμπαγιέρο, ενώ στο 21' ο Ουέλιγκτον έδιωξε μέσα από τη γραμμή μετά από κεφαλιά του Γκιγιέρμο και ο ρέφερι δεν μέτρησε το γκολ. Στο 34' και στο 36' οι Αντούνες και Νταρντέρ αστόχησαν από καλές θέσεις και

τελικά στο 39' ο Ανχελέρι έβγαλε τη σέντρα και ο Χουάνμι με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τη Μάλαγα. Στο 42ο λεπτό η κεφαλιά του Σαν Χοσέ δεν βρήκε στόχο για λίγο, αλλά στο 70' ο Σαν Χοσέ με όμορφη ενέργεια έφερε στα ίσα το ματς.

Τη μεγάλη νίκη στην Μπιλμπάο έδωσε στο 85ο λεπτό ο Μουνιαΐν ε όμορφο γκολ κι ενώ τρία λεπτά νωρίτερα η Μάλαγα είχε χάσει τον Πορτίγιο με κόκκινη κάρτα.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Αντούνες, Ανχελέρι, Ουέλιγκτον, Σάντσεθ, Τισόνε, Νταρντέρ, Ελισέου (74' Παβλόφσκι), Σάμουελ (88' Καμάτσο), Πορτίγιο, Χουάνμι (73' Μοράλες).

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Σαν Χοσέ, Λαπόρτε, Μπαλενθιάγα, Ρίκο (57' Ντε Μάρκος), Ιτουράσπε, Αντέρ, Μουνιαΐν, Γκόμεθ (46' Σουσαέτα), Γκιγιέρμο (63' Τοκέρο).

Keywords
Τυχαία Θέματα