«Σούπα» στο Βικελίδης

19:36 18/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το ματς του Άρη με τον Παναιτωλικό αναμφισβήτητα αποτελεί το χειρότερο της 14ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες ήταν τραγικές και προσέφεραν κακό θέαμα με αποτέλεσμα οι φίλοι του Άρη να αποδοκιμάσουν τους παίκτες τους. Μία ήταν η ουσιαστική ευκαιρία και το υπόλοιπο ματς κύλησε σε πολύ ρηχά νερά. Ο μόνος που φεύγει ευχαριστημένος από την αναμέτρηση είναι ο Παναιτωλικός ο οποίος «τσίμπησε» μέσα από όλο αυτό τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και ήταν εκείνος που είχε τις

πρωτοβουλίες με τον Παναιτωλικό να περιμένει για να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση. Οι κίτρινοι μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν συνέχισαν πιέζουν με αποτέλεσμα να μη δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για κλασική ευκαιρία. Το μόνο θετικό που κρατάει από το πρώτο μέρος ο Μίχαλ Πρόμπιερζ είναι το δοκάρι του Νέτο έπειτα από απευθείας χτύπημα φάουλ. Ο Παναιτωλικός δεν φάνηκε στα πρώτα 45 λεπτά ωστόσο δεν απειλήθηκε κιόλας με αποτέλεσμα ο Μπάμπης Τεννές να μην είναι ούτε ευχαριστημένος αλλά ούτε και δυσαρεστημένος από την ομάδα του.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το κακό θέαμα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Άρης και Παναιτωλικός αδυνατούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και το θέαμα ήταν πολύ κακό. Οι φίλοι του Άρη άρχισαν να αποδοκιμάζουν την ομάδα και τους παίκτες με αποκορύφωμα την στιγμή που ο Καστίγιο έγινε αλλαγή. Ο Μεξικανός τα «άκουσε» από τους φίλους των «κίτρινων» αφού η απόδοσή του ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών. Ο Παναιτωλικός επίσης κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα προσφέροντας κι αυτός από την πλευρά του το αντίστοιχο θέαμα. Ο Άρης τελείωσε το ματς με έναν παίκτη λιγότερο αφού στις καθυστερήσεις ο Φατί αποβλήθηκε για κλωτσιά που έδωσε σε αντίπαλο παίκτη εκτός φάσης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ(Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Νέτο, Τόχα, Τσέζαρεκ, Καστίγιο (55' Σολτάνι), Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης (68' Μίσελ), Γιαννιώτας (38' Κατίδης), Λαζαρίδης, Ούμπιντες

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος (11' Κουτρουμάνος), Άντι, Εντενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μουμίν (75' Κούσας), Ρότσα, Χαριστέας, Θεοδωρίδης (82' Μπουμάλ), Καμαρά

Διαιτητής: Μ. Κουκουλάκης

Βοηθοί: Δ. Γούκος, Π. Τρύφων

Keywords
Τυχαία Θέματα