Σώστε 89 χρόνια ιστορίας...

09:53 21/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"89 χρόνια ΜΟΝΗ εναντίον όλων!", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Έτσι και σήμερα στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο, η ΑΕΚ θα μείνει όρθια ή θα πέσει προσωρινά, στηριγμένη μόνο στις δικές της δυνάμεις απέναντι στα όρνεα. Καμία βοήθεια, καμία στήριξη από πουθενά, όλοι περιμένουν στις εννιά το βράδυ να... επικυρωθεί η καταδίκη της. Απέναντί τους: ένας προπονητής, οι συνεργάτες

του και μία παρέα από πιτσιρίκια που τους έχουν... αμολήσει στην αρένα, σαν τους Χριστιανούς στα Λιοντάρια".

SPORTDAY

Με πρωτοσέλιδο τίτλο "Σώστε την!", η εφημερίδα γράφει για την ΑΕΚ: "Εκατοντάδες χιλιάδες ΑΕΚτζήδες περιμένουν απόψε να ξυπνήσουν από τον εφιάλτη που ζουν. Μέσα σε περίπου δύο ώρες κρίνονται η ιστορία και το μέλλον του Δικεφάλου. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο αν έρθει αυτό που πολλοί θεωρούν μοιραίο...".

LIVE SPORT

Για "ζαριά ζωής" κάνει λόγο η εφημερίδα και σημειώνει για την ΑΕΚ: "Απόψε στο Περιστέρι η ΑΕΚ παίζει την ιστορία 89 χρόνων, κόντρα στον Ατρόμητο. Μονόδρομος η νίκη για τον Δικέφαλο που θα περιμένει καλά μαντάτα από 5 μέτωπα. Απούσα πάλι η διοίκηση, οι αρχηγοί δίνουν πριμ νίκης".

GOAL

"Tελευταία έξοδος... Περιστέρι", τονίζει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα και συνεχίζει: "Η ΑΕΚ δεν έχει άλλη επιλογή από το να... αποδράσει με τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και ύστερα να περιμένει μέχρι την Τετάρτη και την επιτροπή εφέσεων, ελπίζοντας σε λύτρωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα