Σοκ για Γιουβέντους...

16:26 11/12/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-2ος ΟΜΙΛΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1-0
Γήπεδο: Τουρκ Τέλεκομ Αρίνα

Αποκλεισμός σοκ για τη Γιουβέντους, που ήθελε νίκη ή ισοπαλία για να βγει 2η, αλλά τελικά γνώρισε την ήτα με 1-0από τη Γαλατασαράι και η Τουρκική ομάδα θα παίξει στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ,

Στο 12ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Γιουβέντους, ο Ντρογκμπά δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 17' ο Βιδάλ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Γιορέντε κατέβασε

όμορφα, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει με τη δεύτερη επαφή. Στο 24ο λεπτό το σουτ του Λιχτστάινερ έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 30' ο Εμπουέ σταμάτησε σωτήρια τον Τέβες. Στο επόμενο λεπτό ο ρέφερι σταμάτησε το ματς λόγω έντονων καιρικών φαινομένων. Συγκεκριμένα η έντονη χιονόπτωση δυσκόλευε του παίκτες πολύ και οι γραμμές του σταδίου είχαν εξαφανισθεί εντελώς.

Το ματς διακόπηκε εντελώς και ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται σαφώς μουδιασμένες και να μην μπορούν να απειλήσουν στο πρώτο μέρος.


Στο 57ο λεπτό ο Μπουφόν είπε όχι σε σουτ του Ντρογκμπά, ενώ στις 67' ήταν η σειρά του Μουσλέρα να αποκρούσει σουτ του. Το σοκ για τη Γιουβέντους ήρθε στο 85ο λεπτό. Μετά από σέντρα, ο Ντρογκμπά έπιασε την κεφαλιά και ο Σνάιντερ με όμορφο σουτ νίκησε τον Μπουφόν κι έκανε το 1-0.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Σεντζού, Καγιά, Ζαν, Εμπουέ (81' Μπουλούτ), Σνάιντερ (90+2' Γκουλσελάμ), Μέλο, Ινάν, Ριέρα, Ντρογκμπά, Μπουράκ Γιλμάζ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι (90' Tζιοβίνκο), Κιελίνι, Λιχτστάινερ, Βιδάλ, Πογκμπά, Μαρκίζιο (87' Κουαλιαρέλα), Ασαμόα, Τέβες, Γιορέντε.

Keywords
Τυχαία Θέματα