Σνάιντερ: Πάντα έχεις τη δυνατότητα για εκδίκηση

14:51 28/6/2014 - Πηγή: AEK365

Πριν από τέσσερα χρόνια στη Νότιο Αφρική, η Εθνική Ολλανδίας έφτασε μέχρι τον τελικό αλλά έχασε στη παράταση αλλά πάντα υπάρχει η δυνατότητα για εκδίκηση όπως σημείωσε ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ ο οποίος υπογράμμισε πως οι Ολλανδοί διεθνείς είναι στη Βραζιλία για να πάρουν το τρόπαιο.
Σε δηλώσεις του ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε: "Ο δρόμος μέχρι την κορυφή του κόσμου είναι μακρύς ακόμη. Πρέπει να κοιτάζουμε κάθε ματς και κάθε αντίπαλο ξεχωριστά. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε. Το Μεξικό είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Πρέπει να είμαστε πολύ

συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.
Όταν μπαίνουμε να παίξουμε σε μια μεγάλη διοργάνωση, πάντα θέλω να είμαστε οι νικητές. Σίγουρα κάποια ματς είναι πιο εύκολο να τα κερδίσεις σε σχέση με κάποια άλλα. Για παράδειγμα, πριν τέσσερα χρόνια στη Νότιο Αφρική υπήρχε μεν αρκετός ανταγωνισμός, όμως από τον όμιλο περάσαμε αρκετά εύκολα και μέχρι να φτάσουμε στον τελικό όλα ήταν μια χαρά. Εκεί όμως χάσαμε. Ήταν μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής μου. Η ομορφιά του ποδοσφαίρου, όμως, είναι πως πάντα έχει τη δυνατότητα να πάρεις εκδίκηση. Κι εδώ είμαστε, τέσσερα χρόνια μετά, ώστε αυτή τη φορά να σηκώσουμε το τρόπαιο. Πιστεύω πως έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και το κλίμα είναι απίστευτο. Άρα πρέπει να πάμε για την κατάκτηση του Μουντιάλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα