Σκότωσε τον ΠΑΟΚ ο Μπεργκ

21:26 8/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 27η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ: 4-3

ΓΗΠΕΔΟ: Απόστολος Νικολαΐδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος

Σε ένα ματς με εξαιρετικό θέαμα στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-3 του ΠΑΟΚ

που παρουσίασε και πάλι άσχημη εικόνα στην άμυνα. Χωρίς κόσμο το ματς με τους οπαδούς των γηπεδούχων να βρίσκονται έξω από τη Λεωφόρο και να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους αλλά και κατά του Ευάγγελου Μαρινάκη.

Πολύ κακό το ματς με τους "πράσινους" όμως να σκοράρουν στην πρώτη φάση που δημιούργησαν. Συγκεκριμένα στο 27' μετά από ωραία συνεργασία Κλωναρίδη-Ζέκα ο Πορτογάλος σέντρας και ο Μπερκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 34' ο Κλωναρίδης ελευθερώθηκε ωραία μέσα στην περιοχή αλλά σούταρε πάνω στον Ιτάνζ. Ο ΠΑΟΚ άγγιξε την ισοφάριση στο 41' όταν ο Αθανασιάδης γύρισε ωραία και σούταρε μόλις άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης με εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-1.

Μόλις στο 49' στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟ έχασε καλή ευκαιρία όταν ο Κλωναρίδης σούταρε μόλις άουτ. Στο ο Σκόνδρας ελευθερώθηκε και με δυνατό σουτ νίκησε τον Στιλ για να κάνει το 1-2. Η απάντηση του Παναθηναϊκού όμως ήταν άμεση. Στο 62' ισοφάρισε με τον Καρέλη και οκτώ λεπτά μετά ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Μπεργκ να γράφει το 3-2. Στο 73' ο Καρέλης δεν κατάφερε πιεζόμενος να σκοράρει όπως και ο Αντζαγκούν στο 82'. Όμως στο 87' ο Μπεργκ με πλασέ στην κίνηση (η μπάλα βρήκε και στον Βίτορ) έκανε το 4-2 πετυχαίνοντας χατ-τρικ και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νομπόα με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΠΑΟ (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης (50'Καρέλης), Λαγός (80'Κουτρουμπής), Μπεργκ, Ζέκα, Ταυλαρίδης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Πέτριτς (63'Αντζαγκούν).

ΠΑΟΚ (Α.Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρατς, Γκολάσα, Περέιρα, Μακ, Παπαγιαννόπουλος, Βίτορ, Νομπόα, Κόστα (79'Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα