Σκότωσε με μαχαίρι τις 3 κόρες της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

09:56 10/3/2014 - Πηγή: AEK365

Με μια σύγχρονη Μήδεια ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί στην πόλη Λέκκο της Ιταλίας λίγο έξω από το Μιλάνο. Μια 37χρονη μητέρα σκότωσε με μαχαίρι τις τρεις κόρες της, 13, 11 και 4 ετών και στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες της.

«Tις σκότωσα όλες» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που έφθασαν στο διαμέρισμά της. Οι αστυνομικοί αντίκρισαν ένα λουτρό αίματος με τα τρία νεκρά κορίτσια να είναι τοποθετημένα πάνω σε ένα διπλό κρεβάτι και τους τοίχους να είναι αιματοβαμμένοι. Τα κορίτσια έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο σώμα τους.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η 37χρονη Εντλίρα Ντομπρούσι από την Αλβανία είχε μόλις χωρίσει από τον άνδρα της, έναν εργάτη που εργαζόταν σε ιταλική βιομηχανία. Της είχε ανακοινώσει ότι διατηρούσε παράλληλο δεσμό και πριν δυο ημέρες είχε αναχωρήσει στους συγγενείς του στην Αλβανία.

«Δεν μπορούσα να το αντέξω, είχα μείνει εντελώς μόνη», δήλωσε η Εντλίρα Ντομπρούσι στους εισαγγελείς. Πίσω από την αποτρόπαια πράξη της, φέρεται να είναι η βαριάς μορφής κατάθλιψη από την οποία έπασχε.

Keywords
Τυχαία Θέματα