Σκότωσαν το γιο του και τώρα τον διώχνουν από την Ελλάδα!

10:48 27/3/2014 - Πηγή: AEK365

Δίωξη του πατέρα του δολοφονημένου Σεχζάτ Λουκμάν από τις αρχές καταγγέλλει η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή. Σύμφωνα με την καταγγελία ο Xαντίμ Χουσείν κατηγορείται για «χρήση πλαστού εγγράφου και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης».
Ο Σεχζάτ Λουκμάν, δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 17ης Ιανουαρίου του 2013, στα Πετράλωνα, από δύο χρυσαυγίτες. Η δίκη των δύο δραστών άρχισε στις 18 Δεκέμβρη του 2013 και θα συνεχιστεί στις 10 Απρίλη.

Όπως αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ οι γονείς του Λουκμάν, Xαντίμ Χουσείν και Σουγκράν Μπίμπι, «για να μπορέσουν να παραστούν ως πολιτική

αγωγή στη δίκη των δολοφόνων του γιου τους χρειάστηκε να ξεπεράσουν απίστευτα εμπόδια και γραφειοκρατικές τρικλοποδιές, πού έβαζε η κυβέρνηση, μέχρι να μπορέσουν να πάρουν βίζα».

«Η κυβέρνηση δεν τους συγχώρεσε αυτό τους το «θράσος», να έρθουν και να παραστούν ως πολιτικώς ενάγοντες, και να ζητούν την τιμωρία των ρατσιστών δολοφόνων. Δεν τους συγχώρεσε πού έχουν συμμετάσχει σε δεκάδες αντιρατσιστικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Δεν τους συγχωρεί πού βάδισαν επικεφαλής στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη Αθήνα μαζί με τους επιζήσαντες στο Φαρμακονήσι και τους εργάτες Γής από τα φραουλοχώραφα της Ν.Μανωλάδας. Γι' αυτό τους καταδιώκει», αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ.

Καταλήγοντας, με αφορμή και την τροπολογία, που τελικά αποσύρθηκε, για απέλαση όσων μεταναστών καταγγέλλουν «ψευδώς ρατσιστική επίθεση από τις αρχές», η Κίνηση κατηγορεί την κυβέρνηση πως επιχειρεί να υλοποιήσει ατζέντα της Χρυσής Αυγής και να σπιλώσει το όνομα του Χαντίμ Χουσεϊν. «Δεν θα της περάσει γιατί ο Xαντίμ Χουσείν και η Σουγκράν Μπίμπι, έχουν ασπίδα και συμπαραστάτη τους, ολόκληρο το αντιφασιστικό κίνημα, όλους τους μετανάστες, όλη την Αριστερά», επισημαίνει.

Πηγή: tvxs.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα