Σκοτώνει ζώα υπό εξαφάνιση και τα ανεβάζει με περηφάνια στο Facebook! (ΦΩΤΟ)

18:48 3/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η 19χρονη Κένταλ Τζόουνς από το Τέξας έχει προκαλέσει σάλο στο ίντερνετ με τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στη σελίδα της στο Facebook.

Η κοπέλα έχει ως χόμπι τα σαφάρι στην Αφρική και συνεχώς ανεβάζει στη σελίδα της φωτογραφίες της με λιοντάρια, λεοπαρδάλεις, ελέφαντες και διάφορα άλλα ζώα τα οποία έχει σκοτώσει η ίδια!

Οι αντιδράσεις είναι πολλές και μάλιστα πάνω από 100.000 άτομα έχουν μαζέψει διαδικτυακές υπογραφές απαιτώντας να κλείσει η σελίδα της. Πολλοί μπαίνουν και στη σελίδα της στο Facebook

και σχολιάζουν αρνητικά τις υπερήφανες φωτογραφίες με τα σκοτωμένα ζώα ενώ έχουν δημιουργηθεί και σελίδες που εναντιώνονται τόσο στην πρακτική όσο και την δημοσιότητα που η νεαρή δίνει στη δραστηριότητα της.

Πάντως, η ίδια δεν πτοείται καθόλου από τις επιθέσεις εναντίον της και υπερασπίζεται σθεναρά τον εαυτό της και το νόμιμο, όπως τονίζει σε όλους, χόμπι της. Πρόσφατα μάλιστα ανέφερε πως όλο αυτό που συμβαίνει όχι απλά δεν την ενοχλεί, αλλά της έχει προσθέσει επιπλέον followers και θαυμαστές που την υποστηρίζουν. Σύμφωνα δε με τα όσα ισχυρίζεται, σύντομα θα έχει τη δική της εκπομπή στο Sportsman Channel.

Keywords
Τυχαία Θέματα