Σκορσέζε και Τζάγκερ ετοιμάζουν την απόλυτη σειρά!

21:09 17/3/2014 - Πηγή: AEK365

Οι τηλεοπτικές σειρές στην Αμερική τα τελευταία χρόνια ανταγωνίζονται ευθέως σε ποιότητα τις ταινίες. Πόσω μάλλον όταν στην καρέκλα του σκηνοθέτη ένα όνομα όπως αυτό του Μάρτιν Σκορσέζε!

Ο θρυλικός σκηνοθέτης, αφού σκηνοθέτησε το πιλοτικό επεισόδιο του Broadwalk Empire του ΗΒΟ και υπέγραφε την παραγωγή της εδώ και πέντε σεζόν, τώρα συνεργάζεται ξανά με το δίκτυο σε μια σειρά που θα μας ταξιδέψει στην «κολασμένη» μουσική δεκαετία του '70 και φυσικά στη Νέα Υόρκη!

Ο Σκορσέζε θα είναι ο σκηνοθέτης του πιλοτικού - τουλάχιστον- επεισοδίου της σειράς, η οποία ακόμα δεν έχει όνομα, ενώ μαζι του θα είναι ο δημιουργός του «Boardwalk Empire», Τέρενς Γουίντερ, ο οποίος υπέγραψε τόσο τους θρυλικούς «Sopranos» όσο και το σενάριο του «Λύκου της Γουόλ Στριτ». Την... αγία τριάδα συμπληρώνει ο καταλληλότερος για αυτή η δουλειά, ο Μικ Τζάγκερ ως τρίτος παραγωγός της σειράς.

Η ιστορία αφορά τον Richie Finestra, ιδρυτή και προέδρου της δισκογραφικής «American Century Records» τη δεκαετία του '70 στη Νέα Υόρκη που προσπαθεί να επιβιώσει με κάθε τρόπο, ψάχνοντας τον καινούργιο ήχο που θα κάνει θραύση, την ώρα που η punk και η disco αρχίζουν να βγαίνουν στο προσκήνιο. Μετά από μια κρίση, αναγκάζεται να πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή τη δική του και της συζύγου του -πρώην ηθοποιού και μοντέλου- και θα την οδηγήσει πίσω στην μποέμ ζωή της.

Τον Finestra θα υποδύεται ο Μπόμπι Καναβάλε (Boardwalk Empire, Blue Jasmine), ενώ τη σύζυγό του θα υποδύεται η πανέμορφη Ολίβια Γουάιλντ.

Η απόλυτη sex, drugs and rock 'n' roll σειρά ήταν ιδέα του Μικ Τζάγκερ μετά τη συνεργασία του με τον Μάρτιν Σκορσέζε για το ντοκιμαντέρ Shine a light. Η σειρά θα ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα