Σκόουλς: Ο Μέσι βαριέται

14:09 6/12/2014 - Πηγή: AEK365

Την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα στο "Μεστάγια", κόντρα στη Βαλένθια, παρακολούθησε από κοντά ο Πολ Σκόουλς ο οποίος σημείωσε πως ο Λιονέλ Μέσι δίνει την αίσθηση πως βαριέται ενώ η Μπαρτσελόνα είναι φάντασμα της ομάδας που ήταν πριν λίγα χρόνια.
Σε στήλη που διατηρεί στην βρετανική εφημερίδα Independent, ο Άγγλος παλαίμαχος άσος τόνισε: "Έπαιξα σε δυο τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι τους την εποχή του Γκουαρντιόλα και έχασα και τις δυο φορές. Τότε, ήταν χωρίς αμφιβολία η κορυφαία ομάδα

στον κόσμο.
Όταν πήγα να τους δω στο παιχνίδι με τη Βαλένθια κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αισθανόμουν πως ήταν ένα φάντασμα της ομάδας που είχαν κάποτε.
Πήραν το παιχνίδι στις καθυστερήσεις όμως ακόμα και στα τελευταία λεπτά δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν φάσεις. Εξακολουθούν να γυρίζουν πολλή ώρα την μπάλα, όμως εκείνο το υψηλό τέμπο δεν υπάρχει τώρα".
Για τον Λιονέλ Μέσι, ο Σκόουλς σημείωσε: "Όταν προσπαθώ να βρω έναν τρόπο για να ανακεφαλαιώσω τη συμπεριφορά της ομάδας, η λέξη που μου έρχεται συνέχεια στο μυαλό είναι... βαρεμάρα... Και πάνω από όλους είναι ο Λιονέλ Μέσι που δίνει αυτή την αίσθηση. Σε αυτόν διακρίνω την ίδια βαρεμάρα. Δεν ήταν ποτέ ο παίκτης που κυνηγούσε τα φουλ μπακ όταν έχανε την μπάλα η ομάδα του, αλλά τώρα, περισσότερο από ποτέ, αγωνίζεται στο μίνιμουμ.
Για έναν νέο προπονητή, όπως ο Λουίς Ενρίκε, θα είναι δύσκολο να αλλάξει τον τρόπο που ο Μέσι, και τα υπόλοιπα αστέρια της ομάδας, αγωνίζονται.
Έχουν κατακτήσει τα πάντα. Τώρα ο Ενρίκε πρέπει να βρει τρόπο να τους πείσει να το ξανακάνουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα