Σκόνταψε η ΑΕΚ

17:43 23/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ πλήρωσε τα λάθη της και γνώρισε την ήττα με 24-21 από τον Δούκα, στο κλειστό γήπεδο της Κυψέλης. Οι «κιτρινόμαυροι» παρουσίασαν κάποια νεκρά διαστήματα και το πλήρωσαν απέναντι στην ανταγωνιστική ομάδα των Εκπαιδευτηρίων.

Το ματς

Στο ξεκίνημα η ΑΕΚ έδειξε καλά στοιχεία, αλλά χωρίς να καταφέρει να ξεφύγει στο σκορ, αφού και ο Δούκας έδειξε ανταγωνιστικός, με το σκορ να μένει ισόπαλο σε αρκετά σημεία. Από ένα

σημείο και πέρα η Ένωση έδειξε να κολλάει κι αυτό ήταν κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι φάνηκαν πιο καλοί στις αντεπιθέσεις, με αποτέλεσμα να πάρουν μια διαφορά 5 γκολ μέχρι το ημίχρονο (8-13).
Στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά, κατάφεραν να βελτιώσουν την επιθετική κι αμυντική λειτουργία τους και μείωσαν μέχρι και στα 2 γκολ (18-20), ωστόσο κάποια λάθη και κάποιες άσχημες διαιτητικές αποφάσεις δεν άφησαν την ΑΕΚ να κάνει την ανατροπή και γνώρισε την ήττα με 21-24.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Μπακαούκας , Κουμαραδέλης, Γεωργιάδης, Οικονόμου, Νικολαΐδης, Τσακνής, Συγγάρης, Σανίκης, Αλβανός, Καρυπίδης, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου , Τσιλιμπάρης, Κότσιρας, Χερουβείμ, Παπαδόπουλος.

ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης , Μουντζουρίδης , Τόμπρος , Τζηράς, Γκέρτσος, Ζαμπούνης, Μισαηλίδης, Σαμαράς, Αιβαλιώτης, Γιαννάδης, Ρηγάτος, Κλεώπας, Ντούνης, Μπάγιος, Γεωργιάδης, Αραπακόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα