Σκόνδρας: Στόχος το πρωτάθλημα

12:48 10/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στην αρχή της σεζόν βασικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι να μπει η ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ όπως υπογράμμισε ο Γιάννης Σκόνδρας ο οποίος επεσήμανε πως όλοι βρίσκονται στην ομάδα με σκοπό να βοηθήσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας δεξιός μπακ στους εκπροσώπους του Τύπου
Για τις πρώτες εντυπώσεις του: «Είναι πολλά πράγματα που δουλεύω πρώτη φορά και μου αρέσει αυτό. Έχουμε ένα μεγάλο, καταξιωμένο προπονητή και πιστεύω η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη

από τα προηγούμενα χρόνια».
Σχετικά με το αν η ομάδα δουλεύει για να είναι έτοιμη στα τέλη Ιουλίου ή για όλη τη σεζόν: «Η ομάδα προετοιμάζεται γι' αυτά τα δύο παιχνίδια στο τέλος του μήνα, για τον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι ο πιο κοντινός στόχος και σε αυτόν οφείλουμε να συγκεντρωθούμε. Ξέρουμε καλά πως τώρα στην αρχή, αυτά τα δύο είναι τα πιο σημαντικά ματς, μέχρι τα επόμενα».
Για την καλή παρουσία του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ανζί: «Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλή τακτική. Υπάρχουν αρκετοί έμπειροι ποδοσφαιριστές που μπορούν να αφομοιώσουν άμεσα τις εντολές του προπονητή και να βοηθήσουν τους μικρούς να προσαρμοστούν. Όλα όσα δουλεύουμε στην προπόνηση βγαίνουν στο παιχνίδι και αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους μας. Ωστόσο ακόμα είναι αρχή και δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα».
Αναφορικά με το αν ο ΠΑΟΚ αποτελεί "πόρτα" για την Εθνική: «Δεν το σκέφτομαι έτσι. Εγώ την καριέρα μου τη χτίζω βήμα-βήμα. Αν στη διάρκεια καταφέρω να μονιμοποιηθώ και στην Εθνική ομάδα, όλα θα είναι καλά για μένα».
Σχετικά με την πίεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό θα παλέψουμε να κάνουμε. Αυτός είναι ο στόχος που έχει θέση η διοίκηση και η ομάδα και αυτός είναι και ο λόγος που βρισκόμαστε όλοι εδώ».
Όσο για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Ήταν από τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκα όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Αυτό που βίωσα εγώ πάντως ως αντίπαλος είναι πως πρώτα ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να πιέσει για αν βοηθήσει στη συνέχεια και η πίεση που φέρνει ο κόσμος από την κερκίδα. Εμείς πρέπει να είμαστε επιθετικοί σαν ομάδα, από μόνη της η κερκίδα όσο και να προσπαθεί, δεν μπορεί άμα δεν την αντιπροσωπεύουμε σωστά μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα