Σκόνδρας: Κρατάμε τους τρεις βαθμούς

20:02 13/2/2012 - Πηγή: AEK365

Οι τρεις βαθμοί είναι το μόνο θετικό που κράτησε από την αναμέτρηση του Ατρομήτου με την Κέρκυρα ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο νεαρός αμυντικός των Περιστεριωτών τόνισε πως η ομάδα του ξύπνησε αφότου δέχτηκε την ισοφάριση από τους "Φαίακες".

Αναλυτικά, ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα: «Ξέραμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι, καλή ομάδα η Κέρκυρα,

προσπαθεί να παίξει, κακός ο αγωνιστικός χώρος. Εμείς θέλαμε γκολ, το βάλαμε δεχτήκαμε αμέσως, αλλά μας ξύπνησε. Δεν παίξαμε καλά, αλλά κρατάμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πόσο δύσκολο είναι για τον Ατρόμητο να πάρει αποτελέσματα στο δεύτερο γύρο: «Είναι πολύ πιο δύσκολο απ' ό,τι στον πρώτο γύρο. Στο δεύτερο δεν είχαμε καλά αποτελέσματα, κάναμε ήττα από τον Αστέρα, χ με Παναιτωλικό και πλέον κοιτάμε τους τρεις βαθμούς. Από την αρχή ξέραμε πως είναι δύσκολος ο στόχος, παρουσιάστηκαν καλύτερες οι ομάδες, ήθελαν να παραμείνουν στην κατηγορία».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Έτσι θα πάει μέχρι το τέλος. Από κάθε ένα παιχνίδι θα παίρνεις ό,τι μπορείς. Πιστεύω πως Ξάνθη και Άρης είναι οι βασικοί αντίπαλοι, έχουν καλύτερη ομάδα από τον Αστέρα, αλλά θα φανούν όλα στο γήπεδο.

Περίμενα να είναι έτσι, ήθελα να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, έτσι γίνεται καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό και οι ομάδες μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Για να μπεις στην πεντάδα δεν φτάνει μόνο η έδρα. Είναι σημαντική, αλλά πρέπει και εκτός έδρας να πάρει θετικά αποτελέσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα