Σκέψεις αποχώρησης από Αφρουδάκη

18:55 14/11/2014 - Πηγή: AEK365

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στις τάξεις της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών μετά την απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή, Σάκη Κεχαγιά να μην συμπεριλάβει τον αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Χρήστος Αφρουδάκη, στην 18άδα για τον αγώνα με τη Ρουμανία. Παρότι με δηλώσεις του ο εθνικός προπονητής ξεκαθάρισε ότι η απόφαση του αφορά μόνο τον επερχόμενο αγώνα της πρεμιέρας της προκριματικής φάσης του World League (Α' Όμιλος Ευρώπης), δεν είναι λίγοι αυτοί που συνδέουν

το γεγονός, με την αποχή του Αφρουδάκη και 10 ακόμη αθλητών της εθνικής ομάδας, από την προετοιμασία. Οι λόγοι τότε, ήταν οικονομικοί και το θέμα φάνηκε να ξεπερνιέται με τους παίκτες να επιστρέφουν κανονικά στις προπονήσεις στα μέσα Ιουνίου. Θυμίζουμε ότι εκτός από τον Αφρουδάκη στην αποστολή δεν συμπεριλήφθησαν και οι Κώστας Τσαλκάνης και Βαγγέλης Δελακάς.

Ανεξάρτητα από τις καθησυχαστικές δηλώσεις του εθνικού προπονητή, έχει δημιουργηθεί άσχημο κλίμα στην ομάδα, αφού δεν υπάρχει προφανής λόγος για τη μη κλήση του αρχηγού. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον Χρήστο Αφρουδάκη να σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση του από την εθνική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα